Μόνο Εδώ ! Τα ξέφρενο party και τα «ακριβά γούστα» του Σαουδάραβα Πρίγκιπα χθες στην Πάτρα

Αναπόφευκτα, τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων των θαμώνων που παραβρέθηκαν χθες σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά στην παραλιακή λεωφόρο της Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα , στην «Αποθέωση» για την ακρίβεια, επ’ αφορμή του «Λευκού Χορού», κέντρισε πάνω του ο νεαρής ηλικίας Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Άραβας κροίσος μας επισκέφθηκε προκειμένου να ζήσει από κοντά τον παλμό του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Είχε προηγηθεί, βέβαια, αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, η έλευση του στο Μώλο της Αγίου Νικολάου με τεράστιο γιοτ μήκους 70 μέτρων, το οποίο προκάλεσε εντύπωση στους περαστικούς και πολύ γρήγορα έκανε τον γύρω του διαδικτύου! 

Τώρα όσον αφορά για την επιλογή του να κλείσει τραπέζι για την 4μελή παρέα του στον Λευκό Χορό, έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή του. Καλά πληροφορημένη πηγή του «PatraGossip», προερχόμενη μέσα από τον χώρο εκδήλωσης, λέει ότι όσο η ώρα κυλούσε και το αλκοόλ έρεε άφθονο στο σώμα του, δεν άργησε να εξωτερικεύσει επιτέλους τη σεξουαλική πλευρά του. Συνοδευόμενος από 3 άτομα στην ασφάλεια του, εκ των οποίων ο ένας ήταν Πατρινός πυγμάχος, γνωστός και από τον χώρο της  «νύχτας», έδειχνε να «μαγνητίζεται» κάθε φορά που έβλεπε νεαρές κοπέλες. Τις πλησίαζε και επί τόπου τις κέρναγε …σαμπάνιες Δεν έλειψαν , μάλιστα,  σύμφωνα με την ίδια πηγή, και οι προτάσεις να τον ακολουθήσουν στο κότερο του, με σημαία Μάλτας και όνομα στην αριστερή πλευρά του «Elegant 007».

Βλέπετε, είναι από τους Άραβες εκείνους που δεν έχει μόνο αδυναμία στο δημοφιλέστερο καρναβάλι της χώρας μας αλλά και στις Πατρινές. Πόσο μάλλον στις πολύ εντυπωσιακές Πατρινές.Ήταν δε τέτοια η εγκεφαλική & σωματική έλξη του με συγκεκριμένο πρόσωπο από διπλανό τραπέζι, που ο «χρυσός πελάτης» έψαχνε τρόπο να έρθει κοντά της. Δεν ξέρουμε αν πέτυχε τον σκοπό του, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το προσπάθησε με την πολύτιμη συνδρομή ενός pr-ίστα .

Επειδή στις «δουλειές» αυτές όταν …μιλάει το χρήμα οι αναστολές και ο συντηρητισμός γκρεμίζονται μονομιάς, λέγεται ότι τα φράγκα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πάρα πολλά. Η υποχρέωση της κοπέλας ήταν να περάσει καλά μαζί του μια μέρα , μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τι φέρεται να απάντησε η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή ; Σε επόμενο άρθρο η λύση του κουίζ. 

YΓ 1: Οι εικόνες που περιγράψαμε ενδεχομένους να αμφισβητηθούν από κάποιους, με το πρόσχημα ότι δεν έχουν καμία σχέση στην Ελλάδα της κρίσης. Εάν, όμως, σκεφτείτε ότι αμέτρητα παρόμοια σκηνικά λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι στο ανεξάρτητο οικονομικά «κρατίδιο» της Μυκόνου, που οι λέξεις «ανεργία» και «λουκέτο» παραμένουν μέχρι και σήμερα άγνωστες στους κατοίκους του…θα συμπεράνετε… ότι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

ΥΓ 2 : Το γεγονός ότι καμία απολύτως φωτογραφία του δεν διέρρευσε στα social media, οφείλεται στο ότι οι σωματοφύλακες του απαγόρευαν ρητά να συμβεί κάτι τέτοιο. 

ΥΓ 3: Σήμερα ο πρίγκιψ  θα ψυχαγωγηθεί υπό τους …ξεσηκωτικούς ήχους του «Κόκκινου Χορού» .

 

You May Also Like