Ο μαέστρος του Παντελή Παντελίδη ομολογεί: ” Μετά τον θάνατό του πήρα την απόφαση ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω τραγούδια του Παντελή” !

Ο εκρηκτικός leader και κιθαρίστας της μπάντας 15-5, Ρουσσέτος Δημητρόγλου, αναπόσπαστο πλέον κομμάτι στο Χάραμα της Πάτρας , μεταξύ άλλων και ενορχηστρωτής του Παντελή Παντελίδη , μιλά για τον τραγουδιστή και την απώλεια του, τις σχέσεις που έχει με την οικογένειά του σήμερα αλλά και γι’ αυτούς που καπηλεύτηκαν τον θάνατό του.

«Η θλίψη δεν έχει φύγει από τα μάτια μου για τον Παντελή Παντελίδη, είναι κάτι το οποίο δεν έχω ξεπεράσει ακόμα. Το παλεύω σιγά σιγά.

Έχω σταματήσει να επιμελούμαι τα τραγούδια του Παντελή. Όταν άρχισε να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο, πήρα την απόφαση ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω τραγούδια του Παντελή. Δεν έχω να του προσφέρω κάτι.

Με την οικογένεια του Παντελή έχουμε πολύ αραιές επαφές. Δεν είχαμε ποτέ, ήταν τυπικές και όμορφες. Δεν παρουσίασα ποτέ τραγούδι του Παντελίδη με το συγκρότημά μου, μετά τον θάνατό του. Κάποιοι καπηλεύτηκαν τον θάνατο του Παντελή. Από τη στιγμή που δεν είναι πια μαζί μας εδώ, δεν ασχολούμαι».

You May Also Like