Τα νυχτοπερπατήματα ξανθιάς καλλονής στην Πάτρα με τον Άκη Δείξιμο (εικόνα)

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα οι -δημόσιες και μάλιστα μπροστά στη θέα του φωτογραφικού φακού- συναντήσεις τους είναι αρκετές. ‘Άλλωστε, ούτε ο Άκης Δείξιμος αλλά ούτε και η Ελίνα Μπεκάκου δεν κρύβουν ότι είναι δύο «καλά φιλαράκια» και απολαμβάνουν αρκετά ο ένας τη παρέα του άλλου. 

Το ενδιαφέρον καταγράφεται ακόμη περισσότερο , λόγω της προ ημερών επίσκεψης στην Πάτρα της απόλυτης ανδρικής φαντασίωσης . Μα, φυσικά, για το ότι επέλεξε για την διασκέδαση της το «Χάραμα» , στο οποίο -όλως τυχαίως (?)- προελαύνει ο ευχάριστος καλλιτέχνης, με την ευγενική και καλοσυνάτη ψυχή.

Σε όλα τα άλλα προσθέστε ότι, η «καυτή» χορεύτρια φρόντισε να διαρρεύσει την αντάμωση αυτή στο Facebook , μέσω της κάτωθι φωτογραφίας :

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που με σιγουριά και βεβαιότητα μπορούμε να πούμε είναι ότι η πρώην παίκτρια του Big Brother και ομολογουμένως κορυφαία club dancer , κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε. Όπως συνηθίζει να πράττει κάθε χρόνο τέτοια εποχή,  στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Πατρινού καρναβαλιού, όλο και πιο συχνά βρίσκεται κοντά μας…

 

You May Also Like