Κι όμως ! Οι «δύσκολες μέρες» στη Πατρινή νύχτα και η χθεσινή μεγάλη νίκη των …

Από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν πρώτοι γράψαμε για τη συγκεκριμένη έλευση , πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα , τότε , δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μειδιούσαν με την άποψή μας. Κι αυτό γιατί θεωρούσαν και θεωρούν ότι η φετινή κούρσα στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας αναμενόταν να είναι η πιο δύσκολη της τελευταίας 20ετίας. Άποψη που επιβεβαιώνεται έως τώρα. Ωστόσο , η διαφορά δεν εντοπίζεται μόνο στην «τρύπια τσέπη» του πελάτη εξαιτίας της κρίσης… αλλά στην αναγωγή ποιότητας και «άρπα κολλας».

Ο κόσμος έχει κριτήριο. Και πλέον αυτό είναι πιο αυστηρό από ποτέ. Γιατί τα περιορισμένα ευρώ στην τσέπη μπορεί να μην δίνουν την δυνατότητα για πολλά γούστα… αλλά ενεργοποιούν την ανάγκη του κοινού για εξεύρεση της πραγματικής διασκέδασης. Χωρίς δηθενιές, ψευτοκουλτούρα , φωτογράφους και «μαϊντανούς».

Μια διασκέδαση που απόλαυσαν χθες βράδυ όσοι επέλεξαν το «Club 66» , που συναντάμε επί της οδού Αγίου Ανδρέου 134. Δεν ήταν μόνο ο Στάθης Ξένος και ο Μάριος Τσιτσόπουλος που κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό τους. Ήταν τα καθαρά ποτά, ο ασφαλής χώρος, το άψογο προσωπικό και το οικογενειακό κλίμα που βγήκε. Κι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει και το αναγνωρίζει.

Λοιπόν, και για να το πούμε με περισσή άνεση στην κοινή καθομιλουμένη : το μαγαζί «τίγκαρε» εχθές. Μα «τίγκαρε»  σας λέμε . Σε τέτοιον βαθμό,που οι ιθύνοντες του χώρου έφτασαν στο σημείο να ..διώχνουν κόσμο. Και το σίγουρο είναι πως με τις επίδοση τους αυτή, πλέον μπήκαν για τα καλά στη λογική να «κατεβάζουν» σε τακτά χρονικά διαστήματα αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ήδη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για το επόμενο «μπαμ».

Φωτογραφία του χρήστη CLUB 66.

Φωτογραφία του Gianis Roumeliotis.

Φωτογραφία του Gianis Roumeliotis.

You May Also Like