«Στο ίδιο έργο θεατές…»

Και πώς να μην είναι νωπές στον διαδικτυακό χώρο οι μνήμες, αφού λίγες μόνο μέρες έχουν κυλήσει από την ανάρτηση του «PatrasGossip» πως μία ασυνήθιστη για τα δεδομένα της εποχής «ουρά», που συνεχώς μεγάλωνε, είχε σχηματιστεί  την προηγούμενη Κυριακή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. (Θυμηθείτε εδώ)

Τι έγινε πάλι στo στο «Yayaz» επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, το οποίο θυμίζουμε είχε μισθωθεί σε πολυπρόσωπο επιχειρηματικό σχήμα μετά από πρόσφατη δημοπρασία ; Έκλεισε ο δρόμος από τη «λαοθάλασσα». Μάλιστα, οι εικόνες αυτές, που άλλαξαν τη γνώμη πολλών ότι η νύχτα έχει πεθάνει, ήρθαν εντελώς συμπτωματικά στο φως. Και «όχι» ως αποτέλεσμα προπαγανδιστικής προσέγγισης ή κάποιου επικοινωνιακού τεχνάσματος. 

Η αλήθεια είναι πως οι προδιαγραφές του καταστήματος ικανοποιούν κάθε γούστο. O χώρος, η μουσική, η άψογη εξυπηρέτηση είναι στοιχεία που τραβάνε τον πελάτη. Ο Χρήστος Ζωγράφος μαζί με τον Γιάννη Μάκκα και τον Γιάννη Πετρόπουλο, υπό την αμέριστη βέβαια υποστήριξη του Αλέξη Μάκκα, Μιχάλη Ζωγράφου και Άρη Ψειμάδα,  κατάφεραν να φέρουν ποιότητα στη Μαρίνα. Αφουγκράστηκαν, άκουσαν και αντιλήφθηκαν την ανάγκη της διασκέδασης στην εποχή της οικονομικής κρίσης, συγκεκριμενοποιήθηκαν και έφεραν νέα …ήθη στον νυχτερινό ουρανό.

Στον αντίποδα, είθισται να λέγεται πως τα πάντα είναι μόδα , μια συνήθως σύντομη και παροδική συνήθεια , ωστόσο όλα δείχνουν ότι το «Yayaz» θα μας απασχολεί για πολύ ακόμη. 

You May Also Like