Παρέμβαση της ιδιοκτήτριας του ακινήτου-Η έξωση ο τραγουδιστής και οι εξηγήσεις

Δεν πέρασαν λίγες ώρες απο το ρεπορτάζ του συνάδελφου Νάσου Γουμενίδη -στο gossip-tv.gr – και η ιδιοκτήτρια του ακινήτου , όπου διέμενε η 27χρονη μητέρα με τον 17 μόλις μηνών γιό της, προέβη σε ανακοίνωση. Σε αυτην εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτην την κίνηση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πώς δνε την ενδιαφέρει καθόλου η οικογενειακή κόντρα που έχει η νεαρή μητέρα με τον τραγουδιστή.

Τι γράφει στην ανακοίνωση; 

«Με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι οποίες αναπαράχθηκαν και αναμεταδόθηκαν και από τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με έξωση που πραγματοποιήθηκε από εμένα και τους λοιπούς ιδιοκτήτες ακινήτου (διαμερίσματος) στη Γλυφάδα, επί της οδού Ζαμάνου 15-17, σας δηλώνω τα εξής:

Γίνεται προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα ημών των συνιδιοκτητών , σε υπόθεση τρίτων προσώπων και δη σε οικογενειακή διαφορά που ουδόλως μας αφορά. Με το μισθωτή του ακινήτου μας είχαμε συνάψει σύμβαση μισθώσεως ήδη από το έτος 2016. Όπως εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε ο μισθωτής φιλοξένησε σε αυτό συγγενικά του πρόσωπα με τα οποία ουδεμία σχέση μας συνδέει. Παρά ταύτα, μας γνωστοποιήθηκε ότι λόγω διάστασης του ζεύγους που φιλοξενείτο στο ακίνητο ιδιοκτησίας μας, η μίσθωση θα λυθεί. Επίσης μας έγινε γνωστό ότι ήδη από το Σεπτέμβριο του 2017 είχε ειδοποιηθεί γραπτώς η φιλοξενούμενη σε αυτό κυρία από τον ήδη τότε αποχωρήσαντα του διαμερίσματος εν διαστάσει σύζυγό της, περί της ανάγκης να ανεύρει άλλη κατοικία.

Ήδη μετά τη λήξη-λύση της μίσθωσης, πράττοντας σε απολύτως νόμιμα πλαίσια και ασκώντας απολύτως νόμιμο δικαίωμά μας, προβήκαμε στην σχετική διαδικασία απόδοσης του ακινήτου σε εμάς. Τονίζουμε ότι με το μισθωτή του ακινήτου πάντα είχαμε και έχουμε άριστη σχέση η δε απόδοση του ακινήτου σε εμάς έγινε σε εκτέλεση σύννομων εγγράφων και διαδικασίας η οποία σε κάθε περίπτωση δεν συνδέεται με οποιαδήποτε ενέργεια του μισθωτή αλλά ημών ως ιδιοκτητών.

Πιστεύοντας ότι το περιεχόμενο των σχετικών δημοσιευμάτων οφείλεται σε παραπληροφόρηση στοχευμένη και μεθοδευμένη από πηγές αναξιόπιστες, με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων, παρακαλώ να αποκατασταθεί η πραγματικότητα επιφυλασσόμενη για οποιαδήποτε αναφορά που θίγει την τιμή και την υπόληψή μου.

Ελένη Παύλου

Ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος επί της οδού Ζαμάνου 16-17″

You May Also Like