Πάτρα: Εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis και τον Πατρινό καθηγητή Γ. Κυριόπουλο

Και τον Πατρινό ομότιμο καθηγητη Οικονομικών της Υγείας Γιάννη Κυριόπουλο, εμπλέκει στην κατάθεσή του για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, ο προστατευόμενος μάρτυρας με το κωδικό όνομα Μάξιμος Σαράφης.

Αναφέρει στην κατάθεσή του, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης ότι μέσω του κ. Κυριόπουλου, γινόταν το «ξέπλυμα» των μιζών που δίνονταν στους πολιτικούς.

Η απάντηση του κ. Κυριόπουλου στα όσα τον κατηγορούν είναι η εξής:

«Προδήλως τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας – αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα.

Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου.

Οφείλω όμως στο όνομά μου -μοναδική περιουσία των παιδιών μου- στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου καθώς και στους μαθητές μου να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας.

Γι’ αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο.

Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στη κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας.

Γιάννης Κυριόπουλος»

πηγή : patrastimes.gr

You May Also Like