Ιδού το εξώδικο! Κορυφαίος τραγουδιστής πετάει στον δρόμο σήμερα μάνα με ένα παιδί

Είναι ένας εκ των μεγαλύτερων εν ενεργεία Ελλήνων τραγουδιστών. Ένας άνθρωπος που υμνεί τον έρωτα και κατα καιρούς θέλει να δείξει πώς είναι το καλύτερο παιδί. Όμως πίσω απο την “τέλεια εικόνα” κρύβει αδυναμίες και κακίες. Κακίες που του χρεώνει η πρώην σύζυγός του ανιψιού του η οποία μιλώντας στο μπλογκ μας, απομυθοποιεί την εικόνα του. Σήμερα και απο ώρα σε ώρα η γυναίκα αυτή απειλείται νε πεταχτεί στον δρόμο με έξωση. Μια κίνηση που υποκινείται τόσο απο την ιδιοκτήτρια αλλά και απο το ίδιο του τραγουδιστή που είναι αυτός που έχει υπογράψει το συμβόλαιο αλλά για φορολογικούς λόγους δεν έμενε σε αυτόν αλλά ο ανιψιός του με την καταγγέλουσα και το ανήλικο παιδί τους. Τι συνέβη;

Πλέον με τον γάμο του ανιψιού του να έχει τελειώσει και εντελώς ξαφνικά, ο αοιδός αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο με αποτέλεσμα η 27χρονη γυναίκα με το μόλις 17 μηνων αγοράκι της, που έμεναν στο σπίτι ώς φιλοξενούμενοι να κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Και όλα αυτά για έναν εγωϊσμό; Για ένα καπρίτσιο; Για εκδίκηση; Ποιος ξέρει. Στο εξώδικό που μοιραζομαστε σήμερα μαζί σας και απέστειλε η νεαρή αισθητικός τόσο στην ιδιοκτήτρια αλλά και τον τραγουδιστή αποκαλύπτεται όλη την αλήθεια. Διαβάστε το ιστορικό της υπόθεσης…

«Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, διαμένω με το ανήλικο τέκνο μου Θεόδωρο σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού (…) στη Γλυφάδα Αττικής. Ειδικότερα διαμένω σε διαμέρισμα (κατοικία), που αποτελείται από δύο κρεβατοκάμαρες, 1 μπάνιο, 1 WC,1 σαλόνι με κουζίνα, μαζί με τα παραρτήματα αυτού, όπως ειδικότερα εξειδικεύονται και περιγράφονται και στο από 2/10/2016 μισθωτήριο συμφωνητικό κατοικίας.

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, το ως άνω ιδιωτικό συμφωνητικό συνάφθηκε ανάμεσα σε εσάς, προς την οποία απευθύνεται – η οποία δηλώσατε ότι κατείχατε το 25% του μισθίου- καθώς και τους κκ. Ευάγγελο Π και Μαρία Π, που δήλωσαν ότι κατείχαν αντίστοιχα το υπόλοιπο 25% και 50% και εμάς, ήτοι του συζύγου μου και πατέρα του ανηλίκου τέκνου μας Η Μ και εμού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για μόνιμη κατοικία και στέγαση της τριμελούς οικογένειάς μας.

Για τυπικούς – φορολογικούς λόγους, που τους γνωρίζετε πολύ καλά, στο έγγραφο μισθωτήριο αναγράφηκε ως όνομα μισθωτή το όνομα του κ. (To ονομα του τραγουδιστή) – προς τον οποίο γνωστοποιείται η παρούσα – ο οποίος κατοικεί σε παρακείμενο ακίνητο και είναι θείος του συζύγου μου.

Γνωρίζετε όμως πολύ καλά ότι από την πρώτη στιγμή παραδώσατε τα κλειδιά του μισθίου και των παραρτημάτων αυτού, καθώς και την αποκλειστική χρήση αυτού, σε εμένα και τον σύζυγό μου, όπου και κατοικούσαμε μαζί με το ανήλικο τέκνο μας.

Άλλωστε γνωρίζετε πολύ καλά ότι το διαδραμόν χρονικό διάστημα σας καταβάλλαμε –κατά το ποσοστό που αναλογεί σε έκαστο εξ υμών – το πραγματικό, και όχι αναγραφόμενο, μίσθωμα καθώς και τα έξοδα συμμετοχής μας στις δαπάνες κοινοχρήστων της πολυκατοικίας-όπου άλλωστε αναγράφονταν και ρητώς το όνομα του κ. Η Μ. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, έχει επέλθει πλέον διάσταση ανάμεσα σε εμένα και τον σύζυγό μου, με αποτέλεσμα να κατοικώ εγώ με το ως άνω ανήλικό τέκνο μας στο μίσθιο.

Αμέσως μετά την 31.1.2018, ημερομηνία κατά την οποία γνωρίζετε πολύ καλά, και σας έχει γνωστοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, ότι συζητήθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων ανάμεσα σε εμένα και τον εν διαστάσει σύζυγό μου, και ενώ σας έχει εξηγηθεί – και έχετε συμφωνήσει – ότι θα πρέπει να αναμένεται η έκδοση απόφασης, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, εντελώς ακατανόητα και απαράδεκτα επιδίδεστε σε πρόκληση αναίτιων και απρόκλητων επιθέσεων και επεισοδίων σε βάρος εμού και του ανηλίκου τέκνου μου, και προσβάλλετε βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, μη διστάζοντας πέραν των ύβρεων που εκτοξεύετε δημόσια σε βάρος μου, να προβαίνετε σε προκλήσεις φθορών( αφαίρεση ακόμα και του χαρτιού που αναγράφει το όνομά μου από τα κουδούνια τόσο της κεντρικής θύρας της πολυκατοικίας όσο και της θύρας του διαμερίσματός μου ), να κτυπάτε με βαναυσότητα την πόρτα του διαμερίσματός μου και να προξενείτε διαρκώς, εκτός των άλλων, τρόμο και ανησυχία τόσο σε εμένα όσο και στο ανήλικο τέκνο μου, και να διασαλεύετε απρόκλητα και αναίτια την οικογενειακή μου ηρεμία και γαλήνη. Επειδή ήδη την Πέμπτη 1/2/2018 εμφανίσθηκε στη θύρα του σπιτιού μου άγνωστος άντρας, που αν και αρνήθηκε να μου γνωστοποιήσει τα στοιχεία του ή να μου επιδείξει ή επιδώσει οιοδήποτε έγγραφο, δήλωσε ότι είναι δικαστικός επιμελητής και έχει εντολή από εσάς την «ερχόμενη Τετάρτη» να προβεί σε έξωσή μου από την οικία. Επειδή αρνήθηκε να μου δώσει τα στοιχεία του, έντρομη και ανήσυχη, κάλεσα την Αστυνομία, προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν και να γίνουν οι δέουσες συστάσεις.

Τη Δευτέρα 5/2/2018, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, εκτός των άλλων επιτεθήκατε εκ νέου σε βάρος μου, εντός της πολυκατοικίας υβρίζοντάς με σκαιότατα- παρουσία του παιδιού μου- φωνάζοντας δυνατά και χαρακτηρίζοντάς με «σκρόφα» και ότι θα με «πετάξετε στο δρόμο». Μετά το ως άνω συμβάν, και επειδή με τη στάση σας –πέραν των διαπραττομένων αδικημάτων κατά της τιμής μου – μου προκαλέσατε έντονη αναστάτωση και ταραχή, και νιώθω έντονη απειλή για την ασφάλειά μου και τη σωματική μου ακεραιότητα καθώς και για την ασφάλεια του τέκνου μου – καθώς ζούμε μόνοι στο μίσθιο- κάλεσα εκ νέου τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την καταγραφή του συμβάντος και τις δέουσες συστάσεις. Επειδή μέχρι σήμερα μισθώνω και κατοικώ με το τέκνο μου στο ως άνω διαμέρισμα, στο οποίο είστε μία εκ των εκμισθωτών. Επειδή ουδέποτε μέχρι σήμερα μου έχει κοινοποιηθεί οιοδήποτε δικόγραφό σας – και πολύ περισσότερο δικαστική απόφαση- με αποτέλεσμα να είναι εντελώς μη κατανοητή η απειλή σας ότι θα προβείτε σε έξωσή μου την Τετάρτη 7/2/2018, όπως μου εξακοντιζετε, και παρότι επανειλημμένα σας έχω καλέσει να μου παραδώσετε έστω οιοδήποτε έγγραφο ή δικαστική απόφαση, που με αφορά. Επειδή έχω εξαντλήσει τις προσπάθειές μου για κατανόηση καταρχάς, και εν συνεχεία επίλυση, οιασδήποτε διαφοράς, και εσείς όχι μόνο δεν προσέρχεσθε σε διαλογική συζήτηση, αλλά κορυφώνετε την λεκτική αλλά και έμπρακτη άσκηση βίας και την εξακόντιση απειλών σε βάρος εμού και του τέκνου μου. Επειδή ουδέποτε σας έχω επιτρέψει να προβείτε στις ως άνω ενέργειές σας, και σας καλώ να παύσετε αμέσως να προβαίνετε στις ως άνω μη νόμιμες ενέργειες σας και να αποστείτε πάραυτα από κάθε περαιτέρω παράνομη προσβολή των δικαιωμάτων μας και διάπραξη άδικης ενέργειας σε βάρος μας.

Επειδή διαμαρτύρομαι εντόνως για τις ως άνω συμπεριφορές σας, ενέργειές σας, πράξεις και παραλείψεις σας , Επειδή σας καλώ να αποκαταστήσετε αμέσως το σύνολο της προκαλούμενης βλάβης σε εμένα και στ τέκνο μου, και να αποστείτε κάθε περαιτέρω μη νόμιμης και προσβλητικής ενέργειας σε βάρος μας, ενώ σας καθιστώ υπεύθυνη για το σύνολο της επαπειλούμενης βλάβης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Επιφυλασσόμενη ρητώς παντός περαιτέρω νομίμου δικαιώματός μου,

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντονότατα για τις ως άνω πράξεις και

συμπεριφορές σας,

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να αποστείτε πάραυτα από κάθε περαιτέρω επιβλαβή ενέργεια σε βάρος ημών, και να προβείτε σε άμεση και ολοσχερή αποκατάσταση της βλάβης, που έχουμε υποστεί.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ σε εξώδικη επίλυση των όποιων διαφορών θεωρείτε ότι υπάρχουν εκ της μεταξύ μας μισθωτικής σχέσης, Άλλως, σας καλώ να αποτανθείτε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ώστε να μπορώ και εγώ να προβάλω νόμιμα τις θέσεις και τους ισχυρισμούς μου και τα μέσα άμυνάς μου.

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι

επιφυλάσσομαι ρητώς κάθε νομίμου ενέργειάς μου, υπό τις ως άνω εκτιθέμενες ιδιότητές μου, ώστε να προστατεύσω τα συμφέροντά μας και να αποκατασταθεί πλήρως

η συνολική βλάβη, που μας έχετε προκαλέσει.»

Τι θα συμβεί; Θα προχωρησουν σημερα στην έξωση; Θα το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες…

πηγή : nassos blog

 

You May Also Like