Ο Τριαντάφυλλος πάλεψε στα ίσα την Θεοδωρίδου από την Πάτρα (Εικόνες-Βίντεο)

Η πιάτσα της Πάτρας είναι πολύ συγκεκριμένη. Βασίζεται κυρίως σε προσωπικές σχέσεις, μιας και πρόκειται για μια πόλη που όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Όλο το παιχνίδι στη νύχτα λίγο-πολύ, έχουμε καταλάβει ποιοι και με τη φιλοσοφία το παίζουν . Μια επίσης, σημαντική παράμετρος , η σημαντικότερη κατά τη γνώμη μας, είναι το γεγονός ότι η πίεση στα λοιπά νυχτερινά κέντρα είναι μεγάλη. Υπό αυτή την έννοια, γίνεται αυτομάτως αντιληπτό ότι η επιτυχία δεν είναι εκ των προτέρων διασφαλισμένη, ούτε καν για τις λεγόμενες «φίρμες».  Τα πάντα αλλάζουν  από τη μια στιγμή στην άλλη, εκεί που δεν το περιμένεις..

Η έλευση της Νατάσας Θεοδωρίδου το περασμένο Σάββατο σε γνωστό νυχτερινό στέκι επί της Ηρώων Πολυτεχνείου , όπως αναμενόταν, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού. Συνάμα έφερε τα πάνω κάτω στην μέχρι τώρα αγορά. Το πρέσινγκ στα λοιπά νυχτερινά κέντρα ήτα μεγάλο, διότι ήξεραν εξ’ αρχής ότι θα ήταν sold out.  Εν τέλει αποδείχθηκε ότι σύσσωμος ο «καλός κόσμος» και οι «δυνατές» μπροστινές παρέες καθόρισαν και σφάγισαν το αποτέλεσμα . 

Διαβάστε επίσης : Βόμβα στη νυχτερινή Πάτρα! Αυτοί είναι οι επιχειρηματίας που φέρνουν την ανατροπή με τον Τριαντάφυλλο

Μολονότι η γενική εικόνα περιγράφεται κάπως έτσι, ο μόνος που έδειξε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν ο κόσμος δεν τον απαρνιέται , ακόμα και αν πρόκειται για  αυτή την σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια , ήταν ο Τριαντάφυλλος . Μάλιστα στο ξεκίνημα των Σαββατιάτικων εμφανίσεων στην Arena. Κι αυτό , διότι στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη δεν υπάρχει ίχνος σνομπισμού και βιτρίνας, ίχνος δηθενιάς και ψευτοκουλοτούρας , αλλά η μόνη του έγνοια είναι η πραγματική, αυθεντική διασκέδαση του κόσμου.

Δείτε το βίντεο…απο το δεύτερο πρόγραμμα του Τριαντάφυλλου, λίγο μετά τις 05.00 το πρωϊ. Ο κόσμος παραμένει στον χώρο και χορεύει… 

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Δείτε περισσότερες φώτο εδώ

You May Also Like