Αυτό δεν το περιμέναμε: Που «έκλεισε» ο Κιάμος μετά το «Club 22»;

Αυλαία έριξε το προηγούμενο Σάββατο-3 Φεβρουαρίου- το Club 22 και το σχήμα του μέσα από ένα φαντασμαγορικό φινάλε. Πάνος Κιάμος και Αντύπας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν μια τελευταία βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μάλιστα, το νυχτερινό κέντρο μέσα από ανάρτηση στο Instagram «αποχαιρέτησε» τους δυο καλλιτέχνες, γράφοντας στη λεζάντα: «Πάνος Κιάμος – Αντύπας: Ένα φινάλε εντυπωσιακό & συγκινητικό στο «Club 22»! Ατέλειωτες επιτυχίες… Τραγούδια σταθμοί… καθηλωτικές ερμηνείες… είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο για πέντε ολόκληρους μήνες στο «Σε ένα κατάμεστο μαγαζί ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος και ο διαχρονικός Αντύπας ιδιαίτερα συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το κοινό αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις! «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση, τους συνεργάτες και κυρίως σε όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας όλους αυτούς τους μήνες» ήταν μερικά από τα λόγια που δημιούργησαν ένα κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και μετέτρεψαν τους θαμώνες του «Club 22» σε μια τεράστια παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!! Πάνος Κιάμος – Αντύπας… μια σπουδαία συνάντηση στο «Club 22» ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο αντάξιο των προσδοκιών!».

Η είδηση πάντως έγκειται αλλού. Kαθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν έρθει σε γνώση του «PatraGossip», ο πραγματικά ξεσηκωτικός και κεφάτος – κυρίως στις live εμφανίσεις του- Κιάμος, αλλάζει ύστερα από 6 χρόνια επαγγελματική στέγη. Φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Βασίλη Κοντόπουλο, ώστε μετά το πέρας του τουρνέ του στις ΗΠΑ… να ανέβει στην πίστα του Posidonio. Κάτι τέτοιο υπολογίζεται από τα μέσα Μαρτίου. 

You May Also Like