Δεν πάει ο νους σας! Αυτός πρότεινε τον Βελισσάρη στον Πελετίδη για την Τσικνοπέμπτη -Το παρασκήνιο

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ο Γιώργος Βελισσάρης, ο αδιαμφισβήτητα κορυφαίος Έλληνας εκπρόσωπος του παραδοσιακού, αυτοδίδακτου «δημοτικού τραγουδιού», με τα ρεκόρ προβολών στο YouTube και τις συνεχόμενες Sold Out live εμφανίσεις σε ελλάδα και εξωτερικό, έρχεται για μια εμφάνιση στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας ,την Τσικνοπέμπτη, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Αυτό περιλαμβάνει η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, το οποίο εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου να δώσει μια πιο λαϊκή πινελιά κατά την ημέρα αυτή . Εξου και η απόφαση να υπάρχει ελεύθερη είσοδος, ενώ θα ψήνονται δεκάδες σουβλάκια και λουκάνικα σύμφωνα με τα όσα ορίζει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Επιπλέον, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόσωπο που εισηγήθηκε της συγκεκριμένης θέσης. Αυτός, κατά πληροφορίες του «PatrasGossip», δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Πεφάνη. Ο λόγος για τον ιδιαίτερα δραστήριο συντοπίτη φωτορεπόρτερ, ο οποίος είναι γνωστός για την έντονη διαφημιστική δραστηριοποίηση στους θρησκευτικούς εορτασμούς . Περιττό δε να αναφερθεί ότι, με το «αηδόνι των πανηγυριών» εκτός από επιστήθιοι φίλοι είναι συνάμα και στενοί συνεργάτες. 

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι πως ο Γιώργος Βελλισάρης με το αστείρευτο κέφι,τη ζωντάνια και την «ξεσηκωτική» σκηνική του παρουσία, θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Μακριά από τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ
Γιάννης Πεφάνης

You May Also Like