Οι «νικητές» των λαμπερών εγκαινίων της Παπαστράτος στην πατρινή αγορά (ΦΩΤΟ)

Πολλά ακούστηκαν κι άλλα τόσα γράφτηκαν για τα χθεσινά επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος IQOS στην Πάτρα (Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη), της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος», θυγατρική της πολυεθνικής Philip Morris International, λανσάροντας στην τοπική αγορά τη γενιά των «θερμαινόμενων καπνικών προϊόντων».

Με αφορμή , αν θυμάστε , τη συγκεκριμένη εκδήλωση, το «PatrasGossip» σε σχετική ανάρηση πολύ πριν την υλοποίηση της, στάθηκε ίσως στο πιο ιδιαίτερο σημείο της. Αυτό που αφορούσε το στοχευμένο πλάνο μάρκετινκ που ακολουθήθηκε από τους ιθύνοντες. Για το σκοπό αυτό λοιπόν, δαπάνησαν ένα υπέρογκο ποσό, καθώς είχαν θέσει ως «απαράβατη προϋπόθεση» να συνεργαστούν με τους καλύτερους. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν προχειροδουλειές . Και αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Όχι μόνο με την κίνηση να «κλείσουν» τον Σάκη Ρουβά σε prive συναυλία , καθώς επίσης να επισταρτευτεί προσωπικό 400 ατόμων εξ Αθηνών, αλλά και πολύ πιο πριν. Στο καθαρά κομμάτι της τελετής, που έλαβε χώρα στην πλατεία Όλγας και ως εκ τούτου, είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες των εγκαινίων, χάρις στην εργατικότητα του Σπύρου Μπιράτση και των συνεγατών του. Πιο συγκεκριμένα, για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, οφειλουμε να υπογραμισουμε ότι διοργανώτρια εταιρεία ήταν η Hapinnes , σε μια συνεργασία του Διονύση Νικιτόπουλου με τον αναφερόμενο Σ.Μπιράτση.

Το συγκεκριμένο team επιμελήθηκε του μενού και άλλων συναφών αρμοδιοτήτων , αφήνοντας στο τέλος την πιο γλυκιά γεύση σε όλους τους παρευρισκομένους και τους συνοδούς τους. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ανταποκρίθηκαν με συνέπεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία στις ανάγκες μιας τέτοιας περίστασης υψηλών απαιτήσεων.

Κρατώντας μόνο την ουσία, τα πήγαν περίφημα , παίρνοντας παράλληλα τα εύσημα και από το «δεξί χέρι» της «Παπαστράτος» , Αλέξη Σιόμο. Μάλιστα, μην αποκλείστε το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου πολύ σύντομα, σε αντίστοιχα εγκαίνια άλλων γειτονικών πόλεων.

Στην παρακάτω φωτογραρφία απεικονίζεται ο περιφερειακός Διευθυντής της εταιρίας, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, με τον Σπύρο Μπιράτση.

You May Also Like