Πάτρα: Απίστευτο! Μνήμες -μιας άλλης εποχής -«ξύπνησαν» με τις ουρές κόσμου έξω από το Yayaz

Είναι από εκείνες τις φορές που μπερδεύεσαι. Νομίζεις για μια στιγμή πως βρίσκεσαι σε μια άλλη εποχή. Σε εκείνη της προ κρίσης , που οι Έλληνες διακατέχονταν από διαρκή αίσθηση υπέρμετρης κατανάλωσης σε όλα τα επίπεδα Από το ντύσιμο που έπρεπε να φαίνεται ακριβό, των πολλών κυβικών αυτοκίνητο που θα κυκλοφορούσαν , μέχρι τα μπουζούκια που , ως γνωστόν , κατείχαν περίοπτη θέση σε όλο αυτό το βασίλειο της χλίδας και της καλοπέρασης.

Βέβαια, σήμερα, με την οικονομική κρίση να έχει επισκιάσει τα πάντα, οι μνήμες αυτές ανήκουν μόνο στο παρελθόν. Όμως, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, ο κανόνας είναι γενικός και δε ισχύει για άλλους. Έτσι, κοιτάζοντας στο άλλο άκρο, μπορεί κάποιος πάνω τη συζήτηση, στην αντιπαραβολή επιχειρημάτων, ότι και σήμερα δηλαδή μπορείς να συναντήσεις ουρές έξω από νυχτερινά κέντρα, να σου παραθέσει τον περίπτωση του Κωνσταντίνου Αρυρού στο Fantasia. Ενώ αντίστοιχα, σε ότι αφορά τα πεπραγμένα της νυχτερινής Πάτρας, να σταθεί στη περίπτωση του Yayaz, επί της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου 58.

Αφορμή για τις συγκεκριμένες σκέψεις, για να λυθούν οι απορίες, στάθηκε η χθεσινή εικόνα έξω από το γνωστό κατάστημα εστίασης. Όπως αποτυπώνεται στο κάτωθι στιγμιότυπο, που διοχέτευσε  στο instagram ο ένας εκ των βασικών μετόχων Γιάννης Μάκκας , έφτασαν, μαλιστα, στο σημείο, μετά τις 11 το βράδυ, να «διώξουν» περίπου 40 άτομα. 

You May Also Like