Είναι επίσημο! Το μεγάλο στοίχημα του Θάνου Τζάνη ακούει στο όνομα «Χωρισμός»

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να βρει τη χαμένη ισορροπία του. Μια ισορροπία που λόγω χαρακτήρα, παραστάσεων, στιγμών, ζωής δεν ήταν διόλου εύκολη υπόθεση να την βρει. Πλέον, όμως το αρνητικό κλίμα σε βάρος του έχει αντιστραφεί, άποψη που αποτυπώνεται με κάθε ευκαιρία. Αφενός στην εξαιρετική επιτυχία που σημειώνει τον φετινό χειμώνα με τις εμφανίσεις του στην Πάτρα και αφετέρου στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα . Κάτι που αφορά το κομμάτι της δισκογραφίας.

Αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές , ο Θάνος Τζάνης δημοσιοποίησε σήμερα επίσημα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Χωρισμός». Όσοι το άκουσαν, και είναι αρκετοί αυτοί παρότι πριν μόνο λίγες ώρες ανέβηκε από την Spicy στο Youtube, κάνουν λόγο για «αποτέλεσμα που δεν υπολείπεται σε τίποτα των μεγάλων ονομάτων της πίστας» . Την ίδια στιγμή, η εν λόγω δυναμική μπαλάντα σε μουσική του ίδιου του Θάνου και στίχους του Κυριάκου Ντούμου, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποδειχθεί εύστοχη επιλογή. Να λειτουργήσει ως Δούρειος ίππος για τον… παράδεισο του χαρισματικού και συνεσταλμένου πλέον ερμηνευτή. Με άπλα λόγια, να τον επαναφέρει εκ νέου στην «αφρόκρεμα» της μουσικής βιομηχανίας και παράλληλα πρώτη επιλογή των επιχειρηματιών της νύχτας. Σε ότι αφορά την Αθήνα, γιατί στην επαρχεία χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κάνει αισθητή την παρουσία του. 

Αναμφίβολα, πάντως , η χρονική συγκυρία και οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα τον εννοούν. Και ξέρετε γιατί; Διότι φίλε αναγνώστη έχουμε γράψει και ξαναγράψει πως πλέον στην πιάτσα δεν υπάρχουν λαϊκοί τραγουδιστές. Και δεν αναφερόμαστε βεβαίως στον Βασίλη Καρρά , τον Αντώνη Ρέμο η τον Νίκο Οικονομόπουλο που είναι από μόνοι τους μια κατηγορία. Αλλά σε εκείνους που μπορούν να κρατήσουν ένα σχήμα , να φέρουν παρέες λουλούδια και βεβαίως ποσοστά από τα μεροκάματα στις εταιρείες τους.

Ο Τζάνης είναι μια πολύ καλή περίπτωση που μέχρι πριν από λίγο καιρό κάποιοι τον είχαν για «τελειωμένο». Βλέπετε , τα πολλά λάθη που έκανε στα προσωπικά του και οι συστηματικές αστοχίες επιλογής του «σωστού» για την καριέρα του, του κόστισαν ακριβά. Όμως, προς έκπληξη πολλών, αυτός δεν το έβαλε κάτω… Αγνόησε τις ανόητες σκέψεις που άκουγε από παντού και οι προσπάθειες του ανταμείφτηκαν με το παραπάνω.

Ας μην μακρηγορούμε περαιτέρω όμως και πάμε να ακούσουμε τον Θάνο Τζάνη να μας τραγουδά:

«Χωρισμός, χωρισμός κλαίει απόψε και ο Θεός να τρελαίνομαι, να σε νοιάζομαι, να σ’ αγαπώ  να σε χρειάζομαι και να μην είσαι εδώ…»

Στίχοι:
Γύρνα γύρνα κοντά μου στάζει φαρμάκι κι αυτή η βραδιά
γύρνα στην αγκαλιά μου μη μ’ αφήσεις μόνο ξανά
το ξένο χάδι είναι πληγή άκουσε αγάπη μου αυτή την κραυγή

Χωρισμός χωρισμός κλαίει απόψε και ο θεός
να τρελαίνομαι να σε νοιάζομαι να σ’ αγαπώ
να σε χρειάζομαι και να μην είσαι εδώ

Γύρνα γύρνα μωρό μου
Πρώτη νύχτα εμείς χωριστά
είσαι ο άνθρωπός μου σου κρατάω σεντόνια ζεστά
Το ξένο χάδι είναι πληγή άκουσε αγάπη μου αυτή την κραυγή

 

You May Also Like