Πάτρα : «Τρελό» παρασκήνιο με Ρουβά – μεγάλη εταιρεία καπνοβιομηχανίας – Η σημερινή συναυλία για «λίγους» και η …τρελή μίσθωση!

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη «βόμβα» σε παρόμοιες ειδήσεις, ακόμα και καταχρηστικά. Αυτήν τη φορά όμως, η χρήση της, δεν εμπεριέχει καθόλου δημοσιογραφική υπερβολή.

Η είδηση πως ο κορυφαίος Έλληνας star , Σάκης Ρουβάς, περί ου ο λόγος, καταφθάνει αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου , για μία και μοναδική εμφάνιση  στην Πάτρα , αλλά όχι για λογαριασμό κάποιου από τα γνωστά νυχτερινά κέντρα, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί…«Βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων. Αυτό ήταν κάτι που κυκλοφορούσε ως φήμη, τις τελευταίες δύο περίπου βδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί, μέχρι πριν μερικά 24ωρα, όπου «έσκασε».

Για να είμαστε σαφής και να αποφύγουμε τυχόν παρανοήσεις, οφείλουμε εκ προοιμίου να διευκρινίσουμε πως θα είναι guest καλεσμένος της «Παπαστράτος», της εταιρίας που δραστηριοποιείται επί 86 συναπτά χρόνια στην καπνοβιομηχανία. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «PatrasGossip» , θα τραγουδήσει «για λίγους» στην «Αποθέωση» της Ηρών Πολυτεχνείου, εκεί λίγο μετά τις 12 το βράδυ, με αφορμή την είσοδο της στην αγορά της αχαϊκής πρωτεύουσα. Επισημαίνεται δε από τις ίδιες πηγές , ότι το πρώτο αυτό κατάστημα θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά τσιγάρα, με τη διαφορά ότι δεν θα μοιάζουν σε όσα είχαμε συνηθίσει. Για να καταλάβετε, πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο προϊόν καπνίσματος, IQOS, από την Philip Morris, που αποτελεί τη μετεξέλιξη του αναλογικού, αλλά και του ηλεκτρονικού τσιγάρου τουλάχιστον.

Επιστρέφοντας στο κυρίως ζητούμενο όμως, λίγο νωρίτερα , 8-10 αργά το απόγευμα προς βράδυ, θα προηγηθούν τα επίσημα εγκαίνια. Μάλιστα , στα πλαίσια της αποτελεσματικής στρατηγικής μάρκετινγκ που ήδη «τρέχει» , θα γίνει κάτι το εντυπωσιακό , αλλάζοντας τα δεδομένα γύρω από τα event στην περιοχή μας. Και αναφερόμαστε στην κίνηση των διοργανωτών να μισθώσουν ολόκληρη της πλατείας Όλγας , αφού προηγουμένως ήρθαν σε συμφωνία με τους γύρω καταστηματάρχες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι καλεσμένοι υπολογίζονται έως 600 άτομα, ενώ αναλαμβάνει το catering της εκδήλωσης ο Σπύρος Μπιράτσης. Ποιος άλλος …. Ο συνήθης ύποπτος …..

You May Also Like