Αποκλειστικό! Το αυτοκίνητο του Στεφανάκου μια μέρα μετά το φονικό (Βίντεο)

Είναι η πρώτη φορά που μπορεί κάνεις να δει , μέσα από το προσωπικό blog του Νάσου Γουμενίδη στο gossip-tv.gr , το αυτοκίνητο του Βασίλη Στεφανάκου. Είναι η πρώτη φορά μετά την ημέρα του φονικού που αυτές οι εικόνες αποκαλύπτονται στο ευρύ κοινό. Κατά τα λεγόμενα άλλωστε του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, από την πρώτη στιγμή κιόλας της δολοφονίας του πρώην βαρυποινίτη , δεν πρόκειται για μια απλή πράξη αντεκδίκησης ή ξεκαθαρίσματος. Όσο βέβαια “απλή” μπορεί να θεωρηθεί-χαρακτηριστεί μια δολοφονία, ανεξαρτήτως προσώπου και ιδιότητας .

Από όλες τις απόψεις , είναι δουλειά της αστυνομίας να βρει τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς και δολοφόνους…όχι του δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει το κάτι παραπάνω για το κοινό του. Κι αυτό το βίντεο που ακολουθεί το βλέπετε για πρώτη φορά σε μάντρα στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Το αυτοκίνητό παρά την «επένδυσή του» έχει γίνει τρυπητήρι. Κι αυτό διότι ο δολοφόνος κράτησε την πόρτα ανοιχτή και ξεκίνησε να πυροβολεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι διατρητικές σφαίρες είναι παντού. Το ταμπλό του αυτοκινήτου στις πόρτες στα παράθυρα…

Δείτε το….ΕΔΩ

You May Also Like