Είπε το «ναι» ο Στάθης Ξένος στο πιο στιλάτο club της Πάτρας

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ανοίξανε και όμως έχουν τολμήσει να κάνουν βήματα που δεν κάνουν μαγαζιά που μετρούν χρόνια στη νύχτα.

Το «Club 66» στην οδό Αγίου Ανδρέου 134, στην αγαπημένη γωνία της Πάτρας, έχει κάνει αίσθηση σε πολλούς από την πρώτη κιόλας μέρα. Η εικόνα αυτή αποτυπώθηκε καλύτερα την προηγούμενη Κυριακή. Την ημέρα δηλαδή που ξεκίνησαν οι live μουσικές βραδιές . Η προέλευση του κόσμου, χωρίς να υπερβάλουμε στις σκέψεις μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Βούλιαξε το μαγαζί , όπως συνηθίζουμε να λέμε στην κοινή καθομιλουμένη γλώσσα.

Μαθαίνουμε δέ ότι οι επιχειρηματίες συνεχίζουν να επενδύουν σε ξέφρενες νύχτες διασκέδασης και στις 11 Φεβρουαρίου υποδέχονται τον Στάθη Ξένο με το έτερον ήμισυ Μάριο Τσιτσόπουλο . Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μουσικό δίδυμο, που αρκετοί κινήθηκαν να φιλοξενήσουν στο χώρο τους , μιας και έχουν καταφέρει να «χτίσουν» σχέση πάθους με το κοινό τους. 

Οι ιδιοκτήτες του δημοφιλούς club, Αντώνης Καμπάκος και Γιάννης Ρουμελιώτης ξέρουν τελικά να αφουγκράζονται τις ανάγκες του κόσμου. Το γεμάτο μαγαζί καθώς και η ουρά έξω από το μαγαζί θα είναι το «σιγουράκι» και σε αυτό το live.

Φωτογραφία του Andonis Kampakos.

You May Also Like