Αποκλειστικό ! Κοντά σε μεγάλο deal ο Σπύρος Δήμου

Η οικονομική κρίση , αναμφισβήτητα, έχει οδηγήσει στην κατάρρευση τόσο μικρών όσο και μεγάλων επιχειρήσεων τα τελευταία έτη. Εταιρείες που στο παρελθόν ευημερούσαν, δεν άντεξαν το ξέσπασμα της κρίσης και κατέθεσαν τα όπλα. Ωστόσο, παρά τη σκληρή πραγματικότητα, υπάρχουν εκείνοι που τολμούν, αγωνίζονται και καταφέρνουν όχι μόνο να αναπροσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται κάθε μέρα στην Ελλάδα αλλά και να διευρύνονται και να επεκτείνονται συνεχώς. 

Ένας από αυτούς , χωρίς την παραμικρή αμφιβολία , είναι ο γέννηµα-θρέµµα Πατρινός Σπύρος Δήμου . Σημαντικός οικονομικός παίκτης, επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό μία ποικιλόμορφη και πολυεπίπεδη δράση . Καθώς εκτός από ιδιοκτήτης της εταιρίας Westenergy , με κύριο της αντικείμενο την εμπορία πετρελαιοειδών , και όχι μόνο, στηρίζει ακόμα και οικονομικά το ποδοσφαιρικό σωματείο του Διαγόρα Βραχνεΐκων στην Γ’ Εθνική . Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό για αυτόν και τους συνεργάτες του, δεν είναι άλλο ότι προσπερνάει τον σκόπελο «κρίση» με μαεστρία , για το λόγο ότι δεν συμβιβάζεται στη στασιμότητα και στους εραστές της ακινησίας. Η παρατήρηση αυτή βρίσκει απήχηση καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας. Από «πιτσιρικάς» κιόλας, από όταν και ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, έμεινε προσηλωμένος στον στόχο του. Την επέκταση της ισχύος του. Ενα εγχείρημα που από άλλους πολεμήθηκε – πολλές φορές με αθέμιτα μέσα. Ήταν όμως κι ένα εγχείρημα που τελικά πέτυχε .

Ο Σπύρος Δήμου , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «PatrasGossip» , θα μετονομάσει σε ΕΚΟ τα 3 υποκατάστημα υγρών καυσίμων που διατηρεί εντός των ορίων της αχαϊκής πρωτεύουσας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κατά τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ , πρόκειται για μια υψίστης σημασίας εμπορική συμφωνία με το μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, που θα έχει ως μέλημα της την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, στο περιβάλλον και την κοινωνική ευαισθησία.

Παράλληλα, σημειώνεται πως θα ανοίξει εντός του επόμενου διαστήματος νέο πρατήριο σε περιοχή των Βραχνεΐκων. Κάτι που είχε προαναγγείλει ο ίδιος άλλωστε πριν από δέκα ημέρες, σε συνέντευξη που είχε δώσει στη «Γνώμη» και τον Αποστόλη Νικολόπουλο. Ερωτηθείς για τους στόχους του 2018, οι κατά λέξη δηλώσεις του ήταν : «Επαγγελματικά επεκτεινόμαστε σαν εταιρεία (Westenergy) και σε λίγο καιρό θα λειτουργεί νέο πρατήριο στην περιοχή των Βραχνεΐκων. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Αχαΐας για την προτίμησή του, που μας έχει στην πρώτη θέση των προτιμήσεών του και εμείς από την πλευρά μας με διάφορες δράσεις το ανταποδίδουμε στην τοπική κοινωνία».

Κλείνοντας,  γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ο συγκεκριμένος χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα ευφυής επιχειρηματίας και συγχρόνως ευγενής άνθρωπος, ετοιμάζει ακόμη μια σημαντική και πρωτοπόρα κίνηση. Αυτή τη φορά στην Αθήνα. Στη παρούσα φάση είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορούμε να αποκαλύψουμε. Στο εγγύς μέλλον, έρχεται και το …κυρίως πιάτο !

You May Also Like