Απίστευτη πρόκληση από γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για τη Μακεδονία!

Προκαλεί ξανά, και με άγριο τρόπο, η Άντζυ Σαμίου! Η τραγουδίστρια που άφησε εποχή στις αρχές της δεκαετίας του ’90, τοποθετήθηκε για το μακεδονικό ζήτημα.

Η λαϊκή αοιδός ανήρτησε στο Facebook έναν χάρτη, ξεχωρίζοντας με μπλε χρώμα το κομμάτι της Μακεδονίας, των Σκοπίων και μέρους της Γιουγκοσλαβίας, και έγραψε: «Αυτή είναι η Μακεδονία, για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους… Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;» 

Το προκλητικό post στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς φίλους της σύμφωνα με την Espresso, οι οποίοι την «πυροβόλησαν», με την αοιδό να απαντά αναλόγως.

«Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!» της έγραψαν κι εκείνη απάντησε: «Οποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!» Αλλος χρήστης ήταν πιο ευγενικός και με επιχειρήματα: «Αγαπητή Άντζυ, λυπάμαι, αλλά θεωρώ την ανάρτηση αυτή επιεικώς απαράδεκτη. Μαθήματα Ιστορίας, όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνονται από το Fb».

Υπήρξαν όμως και πιο κάθετοι: «Μετά από αυτό το post, αυτοκτόνα»!

Η απάντηση της τραγουδίστριας; «Ναι, είναι γνωστό πως την ιστορία την ξέρουν καλύτερα τα ούγκανα και οι ακροδεξιοί». 

Λίγες ώρες αργότερα η Άντζυ τοποθετήθηκε και για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο και σε μια προσπάθεια να το υποβαθμίσει μίλησε για «πατριδοκάπηλους, ακροδεξιούς»!

You May Also Like