Οριστικό τέλος στα σενάρια περί άγριου τσακωμού Αργυρού – Ιακωβίδη

Ιδιαίτερη αίσθηση και ποικίλα σχόλια, ως επί το πλείστον αρνητικά , είχε προκαλέσει στην καλλιτεχνική πιάτσα η «είδηση» περί του φημολογούμενου τσακωμού μεταξύ Κωνσταντίνου Αργυρού και Πέτρου Ιακωβίδη, που είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες και βεβαίως από συγκεκριμένα blogs και ηλεκτρονικές ιστοσελίδες. 

Ωστόσο, τέλος στο σενάριο αυτό – που βρήκε τους πάντες προ εκπλήξεως- βάζει ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και άμεσος συνεργάτης τους, στο δύσκολο κομμάτι της επικοινωνίας, αρμοδιότητες που ο Κώστας Μπερτάκης του έχει παραχωρήσει, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: 

«Προσωπικά εγώ αυτή τη στιγμή την περίμενα να συμβεί γιατί ήξερα και γνώριζα. Ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολλές εβδομάδες. Και γιατί το αναφέρω αυτό; Γιατί πολύ απλά είχαν γραφτεί ένα κάρο χαζομάρες από συγκεκριμένα blogs για τσακωμό και ότι δε μιλιούνται  οι δύο καλλιτέχνες και τέτοια πράγματα. Κωνσταντίνος και Πέτρος πέρασαν μαζί χθες 4 ώρες και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έρχονται μέσα στο 2018 όμορφα πράγματα και συνεργασία που θα συζητηθεί. Ο Πέτρος εκτιμά και σέβεται τον Κωνσταντίνο και αναγνωρίζει την μεγάλη επιτυχία που κάνει . Ο Κωνσταντίνος από την πλευρά του εμπιστεύεται τον Πέτρο μετά κομμάτια που του έχει δώσει και έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει και το κενό που υπήρξε για λίγους μήνες στην συνεργασία τους είχε να κάνει καθαρά στον προγραμματισμό του Κώστα Μπερτάκη. Τα υπόλοιπα εν καιρό !»

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από τις 2 Φεβρουαρίου ο «τυφώνας» Αργυρός θα χτυπήσει τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Ξεκινάει εμφανίσεις στο «Vogue», όπου –από την αρχή του χειμώνα έως και το προηγούμενο Σαββατόβραδο- συνυπήρχαν ιδανικά μεταξύ τους το δίδυμο Κουρκούλης -Ιακωβίδης.

You May Also Like