Ποιος γνωστός τραγουδιστής , αμέσως μετά την Πάτρα , μετανάστευσε στις ΗΠΑ ;

Τα προηγούμενα χρόνια, πολλοί ήταν οι Έλληνες που πήραν τα μεγάλη απόφαση να μεταναστεύσουν σε χώρες του εξωτερικού, λόγω οικονομικής κρίσης. Επιπλέον, έχουμε ακούσει κατά καιρούς, όχι, βέβαια με την ίδια συχνότητα, ότι ακολούθησαν και ακολουθούν τον ίδιο δρόμο και ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, μιας και η δισκογραφία ήταν ένας τομέας που «πληγώθηκε» πολύ από τα δεδομένα στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο, το «PatrasGossip» έχει ήδη αναρτήσει στο διαδίκτυο συγκεκριμένους τραγουδιστές που αναζήτησαν προς άλλες πολιτείες ένα καλύτερο μέλλον . Ανάμεσα σε αυτούς που που τόλμησαν την αλλαγή , συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί παλιοί γνώριμοι προς την νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Παραδείγματος χάριν, η Έλενα Μπάση, η συντοπίτισσα Βίβιαν Λέση, η Τζένη Βεργή, οι οποίες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική, ενώ πιο πρόσφατα -καλοκαίρι ήταν όταν- ο Σπύρος Πανταζόπουλος  έκανε καλή αίσθηση με τις εμφανίσεις του στην Αυστραλία. Σημειώνεται , ωστόσο, ότι η περίπτωση του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή διαφέρει από τους προαναφερόμενους , για το λόγο ότι η παραμονή του ήταν συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας.

Στη παραπάνω λίστα , με τους ξενιτεμένους, θα συμπεριληφθεί και ο Χρήστος Κωσταράς. Και αυτό διότι, αμέσως μετά το σύντονο πέρασα που είχε είχε κάνει (στις πρώτες μέρες του Οκτώβρη) από το νυχτερινό κέντρο Arena, ετοίμασε τη βαλίτσα του και κατευθύνθηκε προς τις ΗΠΑ . Εκεί, που ήδη βρίσκεται τώρα, κατά αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,  εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών. 

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

You May Also Like