Εκπλήσσει η απόφαση του Νίκου Μανιάτη να κάνει στροφή στην επιχειρηματικότητα

Αποδεδειγμένα είναι επιτυχημένος στη δουλειά του , ωστόσο δεν εφησυχάζει, δεν επαναπαύεται. Προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα επιπλέον εισόδημα για αυτόν και την οικογένεια του, μπαίνοντας στον κόσμο των επιχειρήσεων και μάλιστα, σε μια περίοδο αρκετά ζόρικη .

Ο Νίκος Μανιάτης, ο ιδιαίτερα αξιόλογος και χαμηλών τόνων Πατρινός τραγουδιστής, που σημειωτέον ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τον προγραμματισμένο… κύκλο των εμφανίσεων του (για ακόμη μια φορά) στην πόλη του του Βόλου, ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε κάτι το εντελώς καινούργιο και άγνωστο, μέχρι σήμερα, στην επαγγελματική του πορεία . Συγκεκριμένα , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «PatrasGossip», στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία προετοιμασίας του καφέ-wine bar που θα ανοίξει στην οδό Γεροκωστοπούλου 20, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Για να καταλάβετε, μιλάμε για τον χώρο που μέχρι προσφάτως στεγαζόταν εκεί το Rige. 

Έτσι , μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο τολμηρός της κρίσης Νίκος Μανιάτης παίρνει την απόφαση να γίνει «κύριος του εαυτού του».

You May Also Like