Αϊδινιώτης από Πάτρα: «Τρίζει η καρέκλα κάποιων»!

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα , ο Γιάννης Αϊδινιώτης , ο αρχιπροπονητής Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού όλο και πιο επανειλημμένα φροντίζει να εμφανίζεται στην Πάτρα. Με αφορμή το «ξεκίνημα» του «τριφυλλιού» στην πόλη μας, κάτι που έχει ήδη γνωστοποιήσει το «PatrasGossip» , ο ζωντανός θρύλος της ελληνικής πυγμαχίας με μία ζωή βγαλμένη από ταινία , είχε σήμερα σειρά επαφών με τα άλλα συναφή σωματεία .

Μεταξύ άλλων, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, πραγματοποιήστε επίσκεψη στην ΕΑΠ, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος το 1978 στα 63/μισή κύλα. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Τόφαλος και παρότι επιχείρησε να κάνει το ίδιο και με την Παναχαϊκή , ωστόσο κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο. Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο  επονομαζόμενος και «δάσκαλος» μιλώντας στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το αρμόδιο της ομάδας, όμως δεν ανταποκρίθηκε ποτέ.  Προφανώς, γιατί τέτοιες εντολές πήρε από τους υψηλόβαθμους της ομοσπονδίας που η καρέκλα τους..τρίζει»

Κατά τα άλλα, το μυαλομένο και ψυχωμένο «αλάνι των δρόμων» , που δικαιολογημένα έχει αποδείξει πως μπορεί να επιβιώσει σε κάθε κατάσταση, δείπνησε νωρίτερα με το ΔΣ της ΕΑΠ! Το κάλεσμα έγινε από τον παλαίμαχο πυγμάχο και νυν πρόεδρο του συλλόγου , Ανδρέα Πατούχα.

Φωτογραφία του Giannis Aidiniotis.

Και συμπτωματικά βρέθηκε στο ίδιο παραλιακό εστιατόριο της Ηρώων Πολυτεχνείου που ήταν και ο  επιχειρηματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης. Με τον οποίον , σας το ξαναλέμε, κρατάει χρόνια η φιλία τους. 

Φωτογραφία του Giannis Aidiniotis.

You May Also Like