Καλλέργης «κερνούσε» πριν , Καλλέργης «κερνάει» και τώρα !

Πιθανώς να σας έχουμε κουράσει με όσα έχουμε αναφέρει , όχι μία, όχι δύο, αλλά…πολλάκις , για τον Αλέξανδρο Καλλέργη .  Η απάντηση είναι όχι, δε φταίμε εμείς !

Ο συγκεκριμένος -γέννημα-θρέμμα- Πατρινός επιχειρηματίας, ηλικίας 38 ετών, που δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών μηχανημάτων με έδρα την Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, 45, κάνει το εξής πρωτοφανές. Πρωτόγνωρο και άνευ προηγουμένου με βάση τη σημερινή οικονομική συγκυρία, στον τομέα της υποστήριξης του αθλητισμού. Σε μια εποχή που οι μεγάλες εταιρείες, που υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν γενναίοι χορηγοί ποικίλων δημιουργικών δραστηριοτήτων, μετρούν το τελευταίο ευρώ, αυτός -έχοντας τον δικό του θεό- αποδεικνύεται και με το παραπάνω ανοιχτοχέρης.

Διαβάστε επίσης : Αλέξανδρος Καλλέργης : Το αφιέρωμα σε Αθηναϊκό Μέσο για την υποστήριξη του αθλητισμού

Η αφορμή του παραπάνω συλλογισμού προκύπτει από το γεγονός, ότι ενώ βρισκόταν για διάστημα παραπάνω του ενός μήνα στο εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Είπε αμέσως «ναι» στο κάλεσμα του Χάρη Γκάζη, στην προοπτική να έμπαινε χορηγικός υποστηρικτής στην σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί, το Spartakos Kick Boxing. Με το αζημίωτο φυσικά.

Και φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως την τακτική του αυτή, όσον αφορά πυγμάχους και αθλητές πολεμικών τεχνών, που όποτε του χτυπούν την πόρτα δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει, την ακολουθεί σε μόνιμη βάση. Σκεφτείτε πόσους και ποιους έχει στηρίξει οικονομικά ο εν λόγω ισχυρός παράγοντας. Η απάντηση είναι απλή . Άπειρους. Και το κάνει να φαίνεται τόσο… εύκολο. Πιστέψτε μας όμως, το ζήτημα είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται, για το λόγο ότι θέλει πολύ «γερό» πορτοφόλι.

Φυσικά, δεν έχει αυτοσκοπό να τον μνημονεύουν, να τον επαινούν , να τον εγκωμιάζουν , να του «χτυπούν» την πλάτη, να μείνει τ ΄ονομά του στην πιάτσα ,  να τον σέβονται οι μικρότεροι , να κερδίσει γόητρο και υστεροφημία..κ.α.

Όσοι τον ξέρουν σε βάθος και όχι επιδερμικά , τονίζουν πως η προώθηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εν γένει κάθε μορφής ενίσχυσης στους συνανθρώπους μας , αποτελεί ίσως το σημαντικότερο μέσο για την ισορροπία του Αλέξανδρου Καλλέργη . Για την ανάκτηση της συναισθηματικής τους ευημερίας . Μια ισορροπία που λόγω χαρακτήρα, παραστάσεων, στιγμών, ζωής έκανε πολλά χρόνια να την βρει. 

You May Also Like