Η τεράστια επιτυχία και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Οικονομόπουλου

Εξαιρετικά εξελίσσονται τα πράγματα για τον λαϊκό ερμηνευτή πατρινής καταγωγής. Περί Νίκου Οικονομόπουλου ο λόγος, ο οποίος -εκτός από τον συναισθηματικό τομέα που είναι στα καλύτερα του – «βλέπει» την καριέρα του να βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Οι λόγοι πολλοί, που συνηγορούσαν προς την κατεύθυνση αυτή. 

Πρώτα απ’ όλα, ένα από τα τελευταία τραγούδια του με τίτλο «Για κάποιο λόγο» βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων αλλά και των ραδιοφωνικών charts. Και όπως μπορεί να μην γνωρίζετε , τη μουσική έχει γράψει (όπως και στο “Είναι κάτι λαϊκά” που έσκισε πέρσι) ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, ο 34χρονος τραγουδοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«20.000.000 views (στο youtube) το παιδάκι μας και νιώθω πολύ χαρούμενος για ένα τραγούδι που περίμενε 2 χρόνια στο συρτάρι. Κάθε πράγμα στον καιρό του τελικά … Ευχαριστώ πολύ Ελένη Γιαννατσούλια (στίχοι), ευχαριστώ πολύ Κώστα Καλημέρη (παραγωγή) και ευχαριστώ πολύ Νίκο».

Επιπλέον, λογικά θα έχει πέσει στην αντίληψη πως το φετινό καλλιτεχνικό στέκι του κορυφαίου τραγουδιστή της γενιάς του είναι το «Κέντρο Αθηνών». Η «συνταγή» έως τώρα κρίνεται επιτυχημένη, καθώς κατά πληροφορίες του «PatrasGossip» θα συνεχίσει και του χρόνου να «παλεύει» στο ίδιο επαγγελματικό μετερίζι. Είναι σημαντικό δε να αναφερθεί ότι η επιχείρηση λειτουργεί , έστω και ανεπίσημα, σε συνεργασία των επιχειρηματιών Γιάννη Τσακουμάκου & Θανάση Παπαγεωργίου.

You May Also Like