Πλήθος Πατρινών παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πυγμαχικού ΠΑΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της πίτας για το τμήμα μποξ του Παναθηναϊκού για το 2018 στο προπονητήριο της Θύρας 5 του γηπέδου της Λεωφόρου.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο κλειστό προπονητήριο του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης το απόγευμα της Πέμπτης 11/1 για την καθιερωμένη κοπή της Πίτας του τμήματος Πυγμαχίας για το 2018. Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου, μεταξύ αυτών και αρκετοί από το νεοσύστατο..υποκατάστημα της Πάτρας , συνοδευμένοι όπως άρμοζε από τους επικεφαλείς Γιάννη Μπουρή & Χρήστο Κλαμπανά , ήταν εκεί . 

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος , ο γενικός γραμματέας Θεόδωρος Συνοδινός, ο γενικός διευθυντής της Champion Δημήτρης Ματεμτζής, ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της ομοσπονδίας, Χάρης Μαριόλης, ο Ολυμπιονίκης Πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης και η πρόεδρος του Εθνικού Γ.Σ., Ελένη Αυλωνίτου. 

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης και οι αθλητές του, ευελπιστούν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, που φέρνουν ιδιαίτερη λάμψη στον σύλλογο, σε εποχές που χαρακτηρίζονται από μεγάλες δυσκολίες.

AdTech AdΑξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύτηκε ο Σπύρος Κλαδούχας όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αγωνιζόμενος από τη 2η ημέρα των αγώνων με σπασμένο χέρι και για τη στάση του εξήρε και ο αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτης.

Σε δήλωση του ο Νίκος Πλυτάς ανέφερε «Το τμήμα Πυγμαχίας, από τα πιο επιτυχημένα του Συλλόγου, τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μας έχει δοξάσει».

plytas800

Εκ των επισήμων παρευρισκομένων της βραδιάς, ο Γενικός Διευθυντής της Champion, επίσημου προμηθευτή αθλητικού υλικού του τμήματος Πυγμαχίας, Δημήτρης Ματεμτζής δήλωσε: “Καλησπέρα σε όλους, να είστε καλά που είστε όλοι εδώ και στηρίζετε τον Παναθηναϊκό, όπως προσπαθούμε να το κάνουμε όλοι.

Συγχαίρω και εγώ τον Γιάννη Αϊδινιώτη και όλη την ομάδα, τα παιδιά, τους αθλητές, το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια και έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο πάρα πολύ υψηλό. Δε θέλω να επεκταθώ πως κερδίζονται τα πρωταθλήματα, μέσα ή έξω από το ρίνγκ, αλλά νομίζω ότι μέσα ή έξω από εδώ και στο εξής θα κερδίζονται μόνο από τον Παναθηναϊκό και αυτός είναι και ο λόγος που η Champion πέρα από την αγάπη που έχει για άθλημα, είναι εδώ για το Σύλλογο. Καλή χρόνιά σε όλους”.

matemtzis800

Στους παρευρισκομένους μίλησαν επίσης και ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της ομοσπονδίας, Χάρης Μαριόλης, ο Ολυμπιονίκης Πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης και η πρόεδρος του Εθνικού Γ.Σ., Ελένη Αυλωνίτου. 

5_800

kladouxas800

You May Also Like