Πάτρα : 150.000 ευρώ σκάνδαλο σε Σύλλογο της πόλης – «Σκάει» βόμβα

«Βόμβα» σκάει μέσα στις επόμενες ημέρες στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, καθώς οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, μάλλον θα εξελιχθούν σε σκάνδαλο που θα αφορά έναν μεγάλο σύλλογο της πόλης.

Το σκάνδαλο έχει να κάνει με έλλειμμα που μπορεί να ξεπερνά τα 150.000 ευρώ που έχει βρεθεί στο ταμείο του συλλόγου, ποσό που αντιστοιχεί σε εικονικά τιμολόγια που έχουν στα χέρια τους τα μέλη, για χρήματα όμως που δεν υπάρχουν πουθενά και που μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιολογηθεί.

Όπως αποκαλύφθηκε,  δεν έχουν γίνει οι αντίστοιχες καταθέσεις μέσω τραπεζικών λογαριασμών, όπως ορίζει ο νόμος και έτσι κανείς δεν γνωρίζει  που έχουν ξοδευτεί τα χρήματα αυτά  και για ποιες ανάγκες. Όσοι βρίσκονταν στο “τιμόνι” του συλλόγου όταν ρωτήθηκαν για το θέμα παραδέχτηκαν ότι έκοψαν εικονικά τιμολόγια έτσι ώστε να καλύψουν, όπως είπαν, τις ανάγκες που υπήρχαν και να γίνουν οι εργασίες  που χρειάζονταν. Όμως η απάντηση δημιούργησε ερωτηματικά. Θα πρέπει να σημειωθεί πως καταγγελίες για τον συγκεκριμένο σύλλογο έχουν ακουστεί εδώ και ένα περίπου χρόνο. Ωστόσο αυτές δεν είχαν λάβει επίσημη μορφή. Κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Συνδικαλιστές που γνωρίζουν εκ των έσω την κατάσταση δήλωναν στον «Κόσμο» πως η υπόθεση θα φθάσει στην Δικαιοσύνη, αφού θα πρέπει και επιβάλλεται να ριχθεί άπλετο φως στα ταμεία του Συλλόγου.

πηγή : εφημερίδα “Κόσμος”

You May Also Like