Μαραθώνιος ταλαιπωρίας για τον Θάνο Τζάνη- Η “χαμένη” πτήση και το πείσμα για να προλάβει την Πάτρα

Γελαστός και προσγειωμένος ο θάνος Τζάνης δέχτηκε να φωτογραφηθεί με θαυμάστριες που τον πλησίασαν ευγενικά προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κοινό κλικ. Ο ίδιος, παρότι εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος καθώς ακυρώθηκε η μεσημεριανή αεροπορική πτήση από την Θεσσαλονίκη-που χθες είχε live- προς την Αθήνα, απέδειξε πόσο ..κύριος και συνεπής είναι στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το αναφέρουμε αυτό , διότι, ενώ τον πληροφόρησαν πως ενδεχομένως να έχανε και την βραδινή πτήση (20:00) , λόγω της υπερβολικής ομίχλης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αυτός δεν το κούνησε ούτε λεπτό. Έκανε αυτό που άλλοι συνάδελφοι του δεν θα έμπαιναν καν στον κόπο. Τουτέστιν, προτίμησε να περιμένει επί 8 συναπτές ώρες στο χώρο αναμονής του αεροδρομίου, στην προσπάθεια του να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την έκπληξη. Έκανε τα αδύνατα, δυνατά για να είναι απόψε το βράδυ στην Πάτρα και , πιο συγκεκριμένα , το νυχτερινό κέντρο “Αστέρια” , που ομολογουμένως εμφανίζεται με φανερή επιτυχία.

Η επιμονή, το πείσμα και ιδιαιτέρως η θέληση του λαϊκού ερμηνευτή να παρευρεθεί ανάμεσα σ αυτούς που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν τα δύο τελευταία χρόνια, τον δικαίωσε!.

Η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω post , που o ίδιος «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο facebook .

«Παρά την απίστευτη ταλαιπωρία ,και μετά από ακύρωση της πτήσης για Αθηνά λόγω κακοκαιρίας… αναμονή 8 ωρών κλπ… τελικά πετάμε για Αθηνά και απόψε θα τα πούμε στα Αστερία μας στην Πάτρα!!!» 

Φωτογραφία του Thanos Tzanis B.

You May Also Like