Αυτή είναι η νέα εκδοχή – Τι δηλώνει στο «PatrasGossip» ο αδερφός του 26χρονου εργαζόμενου που μαχαιρώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας

Μια άλλη όψη του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο επί της Γεροκωστοπούλου , στην Πάτρα , με τον τραυματισμό 26χρονου υπαλλήλου , έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με την μαρτυρία στο «PatraGossip» του αδερφού του θύματος , όλα συνέβησαν χθες βράδυ λίγο μετά τις 11.10. Ήταν η ώρα που ο 51χρονος άνδρας- και μετέπειτα δράστης- εισήλθε στο κατάστημα και αρχικά ζήτησε τον ιδιοκτήτη. Αφού έλαβε την απάντηση ότι δεν βρισκόταν στον χώρο, στη συνέχεια και εντελώς ξαφνικά άρχισε να γρονθοκοπεί ανηλεώς τον κοντινότερο προς αυτόν σερβιτόρο. Όπως ήταν φυσικό, μέσα στο ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια για νυχτερινή ζωή της πόλης, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ο μαινόμενος άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έτσι, λοιπόν, όταν είδε μπροστά του τον έτερο υπάλληλο, τον 26χρονο, χωρίς να διστάσει, χωρίς να το σκεφτεί για πολλή ώρα , έβγαλε το μαχαίρι και τον έσφαξε στην κοιλιά και το δεξί πόδι. 

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι , πάντα κατά τις ίδιες αποκλειστικές δηλώσεις,  ο νεαρός σερβιτόρος-καθώς για καλή του τύχη , όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο, δεν έχασε αμέσως τις αισθήσεις του – πρόλαβε να τηλεφωνήσει στον πατέρα του. Όταν αυτός , εμφανώς σοκαρισμένος και ταραγμένος, έφτασε στο τόπο του συμβάντος, δεν πίστευε αυτό που έχει συμβεί στο παιδί του. 

Λίγη ώρα αργότερα, ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο  ΓΝ Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και παραμένει για νοσηλεία, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Τώρα, σε ότι αφορά τα τελευταία νέα για την εξέλιξη της υγείας του , οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κανένα  απολύτως κίνδυνο. Αύριο πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο. 

You May Also Like