Πατρινή τραγουδίστρια έριξε το παιδί της – O «παράνομος» έρωτας και η κατάχρηση ουσιών !

Η επαναφορά της κακής ανάμνησης αποτελεί πραγματικό εφιάλτη που την “στοιχειώνει” τα βράδια της .Google-άροντας κάποιος την λέξη “Πατρινή τραγουδίστρια” , τα πρώτα αποτελέσματα από την παγκοσμίου φήμης μηχανή αναζήτησης θα εστιάσουν στο όνομα της .Επί μονίμου βάσεως “φιγουράρει” στους δημοφιλέστερους lifestyle διαδικτυακούς ιστότοπους , αφού η αψεγάδιαστη σιλουέτα της δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Μέχρι εδώ , τα αναφερόμενα στοιχεία έχουν πέσει στην κοινή αντίληψη , φίλων και “εχθρών” . Ειδικότερα , στα πρώτα της βήματα στο καλλιτεχνικό φάσμα και πριν το “όνομα” της εκτοξευθεί μέσω της επανειλημμένης χρήσης των social media , διατηρούσε κρυφή σχέση -πάθους με εμπλεκόμενο από το χώρο της νύχτας , στο Βόλο . Επιπλέον , σύμφωνα με το «PatraGossip», ο εν λόγο άνδρας που είχε καταφέρει να ξελογιάσει την σαγηνευτική αοιδό και την είχε διεισδύσει στην χρήση ναρκωτικών ουσιών , είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για μια σειρά παράνομων δραστηριοτήτων . Όταν δε , πληροφορήθηκε ότι κυοφορεί το παιδί του, χωρίς δεύτερη σκέψη την ανάγκασε να το ρίξει!

Θα λέγαμε, καταλήγοντας, ότι μπορεί να συνηθίζεται να λέγεται ότι ο χρόνος επουλώνει τα “τραύματα” του παρελθόντος , όμως ακόμη και σήμερα , το παραπάνω μακάβριο περιστατικό πληγώνει αφάνταστα την καλλονή της πίστας.

Υ.Γ : Αυτά για την ώρα ως «ορεκτικό» και εν αναμονή του υπολοίπου μενού των αποκαλύψεων που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει και θα είναι χορταστικό…

You May Also Like