Κερδίζει συνεχώς έδαφος ο Χρήστος Σεβαστός

Σχετικά πρόσφατα και, μάλιστα, καταμεσούσης της σεζόν , έδωσε το στίγμα του στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας, με τη «σούμα» να είναι θετική.

Μα, πάνω απ’ όλα, η αναγνώριση της προσπάθειας του Χρήστου Σεβαστού έρχεται στην σημερινή δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε στις μέρες μας . Ακόμη και για αυτούς που κατά το παρελθόν, στην προ κρίση εποχή , έδειχναν πρώτοι , άθικτοι, άτρωτοι. Βέβαια, από τότε μέχρι σήμερα, όπως αντιλαμβάνεστε, οι ισορροπίες στο φάσμα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας έχουν αλλάξαν άρδην. Έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, εξέλιξη που συντέλεσε στο να επιβιώσουν μόνο οι έξυπνοι , οι καλοί, οι πράοι, οι δουλευταράδες, οι χαρισματικοί της πιάτσας . Αυτοί που αξίζουν , έχουν διάρκεια και δεν έσκασαν από το πουθενά.

Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η ψυχολογία είναι με το μέρος του, καθώς -όπως αναφερθεί παραπάνω- κατάφερε ενάντια σε όλα τα προγνωστικά να κερδίσει το στοίχημα των εορτών στο Αρένα. Λογική εξέλιξη, αν αναλογιστούμε ότι o μεγαλωμένος στη Μυτιλήνη και καταγόμενος από την Καρδίτσα τραγουδιστής της Heaven Music, διαθέτει το ταλέντο και την εμπειρία να υποστηρίζει με την ίδια άνεση και δεξιοτεχνία τα περισσότερα είδη μουσικών ακουσμάτων.

Γίνεται , λοιπόν, σαφές ότι η περίπτωση του δεν μπορεί να θεωρηθεί συμπτωματική η … ουρανοκατέβατη . Ο Χρήστος ήρθε για να μείνει και να φτάσει εδώ σήμερα, στο πρώτο μόλις σκαλοπάτι της καριέρας της.

Κι είναι σίγουρο πως θα μας απασχολήσει πάλι στο κοντινό μέλλον.

Με αποδείξεις ! O Xρήστος Σεβαστός στους κορυφαίους της λίστας της HEAVEN

Φωτογραφία του Akis Vitsas.

Φωτογραφία του Christos SevastosLive.

You May Also Like