Παρασκήνιο από …πρώτο χέρι- Προσέγγιση «Πατρινού» τραγουδιστή για την επαναφορά του «Caramela»!

Αδιαμφισβήτητα, τα …κουκιά είναι μετρημένα στην πιάτσα της «νύχτας». Τόσο καλλιτεχνικά όσο και επιχειρηματικά . Για ακόμη μια χρονιά , βλέπουμε να κυριαρχούν και να μονοπωλούν την αγορά οι ίδιοι «παίκτες». Πράγμα που δεν προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς είναι άτυπος κανόνας κάθε χρηματοπιστωτικής κρίσης, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα , οι δυνατοί να γίνονται δυνατότεροι και οι αδύναμοι να είναι ακόμη πιο ευάλωτοι στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλο το παιχνίδι λίγο-πολύ, έχουμε καταλάβει ποιοι και με τη φιλοσοφία το παίζουν . Μια επίσης, σημαντική παράμετρος , η σημαντικότερη κατά τη γνώμη μας, είναι το γεγονός ότι η πίεση στα λοιπά νυχτερινά κέντρα είναι μεγάλη. Υπό αυτή την έννοια, γίνεται αυτομάτως αντιληπτό ότι κανενός η θέση δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η διασφαλισμένη. Oι εξελίξεις, όμως, είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Απόρροια όλων των παραπάνω , είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι , στη συντριπτική πλειοψηφία τους , να προχωρούν σε αναγκαστικό λειτουργικό επανασχεδιασμό . Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις καταμεσής της σεζόν, προκειμένου να «χτυπήσουν» στα ίσα την απότομη όξυνση των οικονομικών συνθηκών. 

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η τελευταία πληροφορία που έφτασε στο «PatraGossip», σύμφωνα με την οποία ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στο πρώην νυχτερινό κέντρο «Caramela», με σκοπό να ξαναπάρει ζωή. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ταυτότητα του προσώπου που κινεί τα νήματα παρασκηνιακά , ενώ από την άλλη γνωρίζουμε με βεβαιότητα την «κρούση» που δέχτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής. Ο οποίος, σημειωτέον , την τρέχουσα χειμερινή περίοδο ηγείται μεγάλης καλλιτεχνικής πίστας στην Πάτρα. 

Το θέμα έχει ενδιαφέρον και θα παρακολουθούμε στενά την πορεία του.

You May Also Like