Όλοι οι …εμπλεκόμενοι για τα αποψινά «εγκεφαλικά» στη νύχτα της Πάτρας

Στις 29 Νοεμβρίου του 2017, είχε αναρτηθεί ένα «προφητικό» και αρκετά επίκαιρο άρθρο από το «PatraGossip» υπό τον τίτλο «Χριστόδουλος Σιγανός : Οι «χρυσές» δουλειές πίσω από… τις κουρτίνες της νυχτερινής ζωής της Πάτρας» . Σε αυτό, αναλύαμε για το πως ο γνωστός μουσικός παραγωγός και ο άμεσος συνεργάτης του, Βαλεντίνο, γίνονται …απαραίτητοι και αναγκαίοι στους επιχειρηματίες της πόλης. Σε ότι αφορά βέβαια , τους συναφείς με την νυχτερινή και καλλιτεχνική ζωή και, συγκεκριμένα, τους τραγουδιστές που τους «ανήκουν» . Μιλάμε για τους Λευτέρη Πανταζή , Πάνο Καλλίδη, Δημήτρη Καραδήμο , Κωνσταντίνο Νάζη και την Έρη Ζώρα.

Στην ομάδα τους, κάτι που είναι γνωστό στους πολύ μυημένους , βρίσκεται (έστω ανεπίσημα αλλά με δεδομένο δείγμα γραφής ) και ο … μπαρουτοκαπνισμένος ραδιοφωνικός παραγωγής , Άγγελος Ξηρμονεριτης . Ο οποίος , συνηθίζει αφού αρχικά βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των μαγαζατόρων που κατά καιρούς συνεργάζεται, να ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός απλού DJ και να διοργανώνει μουσικές βραδιές με πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες. Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, σχεδόν σε όλα τα γνωστά στέκια, με την ίδια μάλιστα αξιοσημείωτη επιτυχία. Θυμίζουμε ενδεικτικά την πρόσφατη βραδιά στο Disco Room με τον «ανεβαστικό» στο πρόγραμμα του Πάνο Καλλίδη, ενώ  επιχειρεί κάτι αντίστοιχο απόψε , Σάββατο 13 Ιανουαρίου , με τον Κωνσταντίνο Νάζη στο Yayaz !

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος, ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής, θα μας ξεσηκώσει όλους με τα τραγούδια του .

Φωτογραφία του Mixalhs Zwgrafos.

You May Also Like