«Ξαφνικός θάνατος» για το νυχτερινό σχήμα με τον Πλούταρχο

Δεν τράβηξε φέτος από το πρώτο διήμερο λειτουργίας του. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των μετρ, της δισκογραφικής, των pr αλλά και του ίδιου του τραγουδιστή προσωπικά. Του Πλούταρχου που πριν απο μερικά χρόνια μεσουρανούσε στις πίστες αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει καν δυνατό σουξέ να παίζει στα ραδιόφωνα. «Άργησε πολύ να καταλάβει τι γίνεται.

Το πόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει» ακούστηκε να λέγεται σε διπλανό του καμαρίνι. Ο ίδιος έχοντας αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης επέβαλε στον εαυτό του(!), τον μαέστρο του και την ορχήστρα του προληπτικό μνημόνιο περικόβοντας τις αμοιβές κατά 30%.

Κάτι που έκανε τον επιχειρηματία να δώσει παράταση ζωής στο σχήμα. Όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά. Και κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην Αθήνα κάνουν λόγο για δύο διήμερα ακόμη διορία προκειμένου να ανακάμψει το μαγαζί.

Αλλιώς θα προέλθει «ξαφνικός θάνατος» του σχήματος και δεκάδες οικογένειες είναι αντιμέτωπες με την απειλή της ανεργίας. Αξίζει βέβαια να πούμε πως ο τραγουδιστής έκανε στην αρχή της σεζόν ότι ήταν δυνατό για να πάνε καλά τα πράγματα. Και δεν ευθύνεται ο ίδιος όταν συνάδελφός του ενώ αρχικά είχε πει «ναι» στην συνεργασία τους στην πορεία άλλαξε γνώμη. Σας το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές. Οι εποχές των παχέων αγελάδων στα μπουζούκια έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί….

-nassos blog

You May Also Like