Έλληνας jet setter σε σπείρα διακίνησης σκληρών νακρωτικών

Ελληνοαυστραλός dj, διάσημος για τις γνωριμίες του με σταρ, είναι μεταξύ των οκτώ κατηγορούμενων για τη διακίνηση του μεγαλύτερου φορτίου μεθαμφεταμίνης που έχει κατασχεθεί ποτέ μέχρι σήμερα στην ιστορία της Αυστραλίας.

AdTech AdΟ Χρήστος Καυκάκης, γνωστός και ως dj Cris C, συνελήφθη μαζί με άλλους 7 σε σκάφος «φορτωμένο» με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης αξίας 860.000.000 ευρώ, στο λιμάνι Γκέραλντον, 400 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ.

Η αυστραλιανή ομοσπονδιακή αστυνομία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, σε συνεργασία με τη μονάδα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της δυτικής Αυστραλίας παρακολουθούσε εδώ και έξι μήνες τους οκτώ άντρες, τους οποίους συνέλαβε κάνοντας ταυτόχρονη έφοδο στο σκάφος τους «Valkoista», λίγο αφότου αγκυροβόλησε στο λιμάνι και στο νοικιασμένο βαν στο οποίο ξεφόρτωσαν μέρος του εμπορεύματος.

Ο Καυκάκης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, συνελήφθη μέσα στο σκάφος μαζί με άλλα δύο άτομα, ακόμα τρεις συνελήφθησαν στο βαν και άλλοι δύο σε ξενοδοχείο του Περθ, λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τις Αρχές το φορτίο προερχόταν από την Κίνα και προοριζόταν για την Ανατολική Ακτή.

You May Also Like