Δείτε ποιος είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του PAO Boxing CLUB της Πάτρας (φωτογραφίες)

Ο Ηλίας Κούλης, εκ δεξιών του Γιάννη Μπουρή και εκ αριστερών του Χρήστο Κλαμπανά στην παραπάνω φωτογραφία, στα πλαίσια υποστήριξης αθλητικών δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα για την ανάπτυξη και διάδοση της πυγμαχίας, συνεχίζει να προσφέρει έμπρακτη στήριξη . Όχι μόνο στα όρια του δήμου Πατρέων, αλλά -όποτε και αν του ζητηθεί- και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι «εραστές του μποξ» , ο ανέκαθεν ευαισθητοποιημένος σε τέτοιους είδους θέματα επιχειρηματίας χωματουργικών, γνωρίζοντας πολύ καλά από στερήσεις και κακουχίες , στέκεται στο πλευρό τους. Με άλλα λόγια, στηρίζει και ενισχύει χορηγικά συναφείς πρωτοβουλίες , οι οποίες -να σημειώσουμε οπωσδήποτε- δεν είναι επ’ ουδενί για λόγους αποκόμισης πρεστίζ , γοήτρου και κύρους.   

Έτσι, συνεχίζοντας με αυτό το σκεπτικό , κάνει το ίδιο πράγμα και στην περίπτωση του ΠΑΟ Boxing Club . Του νεοσύστατου Τμήματος της Πάτρας, που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες την λειτουργία του, ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ότι το δικό τους μοναδικό χώρο για να αθληθούν και να εξασκήσουν το άθλημα της Πυγμαχίας έχουν πλέον όλοι οι φίλοι του Τριφυλλιού στην αχαϊκή πόλη και τις γύρω περιοχές.  Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, πριν την έλευση του 2018 , αυτός που «κατευθύνει» την όλη προσπάθεια είναι φυσικά, ο αρχιπροπονητής της ομάδας Γιάννης Αϊδινώτης . Με άμεσους συνεργάτες-προπονητές στο παράρτημα της Πάτρας , τους Γ.Μπουρή και Χ.Κλαμπανά.

patra1

patra2

patra3

patra4

patra5

You May Also Like