Ανακατεύει την “τράπουλα” ο Μπερτάκης στον Αργυρό ! Η επόμενη μέρα μετά το Fantasia

Το ορθό γνωμικό με το καρπούζι λέει : “Δεν μπορείς να έχεις δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη” Αλλά και σε ξεχωριστή να τα είχες δεν θα μπορούσες να κρατήσεις μαχαίρι και να τα σφάξεις. Πιο πολύ θα κινδύνευες να σφαχτείς ο ίδιος. 

Ώμος, ακόμη και στις παροιμίες-γνωμικά υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Και τι πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από την περίπτωση του Κώστα Μπερτάκη. Του πιο ισχυρού και δραστικού επιχειρηματία στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, ο οποίος δύσκολα αμφισβητείται . Πριν λάβει κάποια σοβαρή απόφαση, αρχικά διενεργεί εξονυχιστική έρευνα όλων των πιθανών παραμέτρων και στη συνέχεια ανοίγει τα χαρτιά του.

Ανάλογα έπραξε και ως προς τo επόμενο επαγγελματικό βήμα του Κωνσταντίνου Αργυρού . Αυτό που άπτεται του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανιστεί, αμέσως μετά το Fantasia. Έτσι , σας ενημερώνουμε από 1ο χέρι -πιο πρώτο δε γίνεται- ότι η απόφαση είναι τετελεσμένη και αναφέρει ότι ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης (για το 2017) ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη τέλη Φεβρουαρίου .  Στην αγαπημένη του πόλη και συγκεκριμένα στο Vogue , που αυτή την περίοδο την «σκυτάλη» κρατούν ο Νίκος Κουρκούλης με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Και από τι μαθαίνουμε, το σχήμα κυριολεκτικά και μεταφορικά ..σκίζει. 

Τώρα, αν αναρωτιέστε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο Fantasia ; Σύντομα θα ανακοινωθεί από τον κύριο Μπερτάκη  το όνομα “βόμβα” που θα συνεχίσει από τον Μάρτιο στα Νότια.. Θα σας έχουμε ενήμερους…

You May Also Like