Γιατί ασχολούμαστε μονίμως με τον Γιώργο Βελισσάρη;

Αυτό που συμβαίνει με τις παρέες του συγκεκριμένου καλλιτέχνη δεν έχει προηγούμενο. Σε αντίθεσή με την εποχή και τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουν. Και τι εννοούμε; Πλέον είναι πολύ δύσκολο σε μεγάλα ή μικρότερα μαγαζιά να δεις πελάτες που κάνουν ζημιές για τραγουδιστές. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται αδιάκοπα επί δυο χρόνια για τον Γιώργο Βελισσάρη. 

Kαλά τα καταφέρνει, αν πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι όλες οι μεγάλες πίστες της αθηναϊκής νύχτας έχουν πλέον ανοίξει τις πύλες τους και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Τόσο ο θεμιτός αλλά και ο αθέμιτος. Στα νέα κόλπα; Τα μαϊμού ρεζερβέ. Κάποιοι επικοινωνούν με τους χώρους κλείνουν τραπέζια με διάφορα ονόματα και δεν εμφανίζονται ποτέ.

Όπως και να χει, υπάρχει η απόλυτη αλήθεια και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Όχι ένας άλλα δεκάδες επιχειρηματίες-κάποιοι εξ αυτών είναι Πατρινοί- από το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν “χτίζουν” τον πιο famous τραγουδιστή υπαίθριων γλεντιών . Και το κάνουν επειδή έχουν μάθει να στηρίζουν ανθρώπους που παρά την δεδομένη επιτυχία και την δόξα που αποκομίζουν , αυτοί παραμένουν ταπεινοί και μετριόφρονες. Ένας ακόμη λόγος , εξίσου σημαντικός, είναι ότι έχουν δει και έχει πάθει πολλά στο παρελθόν από αγνώμονες.

Τα πιο ξεκάθαρο σημάδια των παραπάνω ισχυρισμών είναι οι αντιδράσεις τους . Τουλάχιστον… Large.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ : VIDEO 1 – VIDEO 2– VIDEO 3 – VIDΕΟ 4

Αποτέλεσμα εικόνας για Βελισσαρης voice 2017

You May Also Like