ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! Πάνω απο 67,5 εκατομμύρια διαβάσματα για τον Νάσο Γουμενίδη

Ως μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην επαγγελματική του πορεία χαρακτηρίζεται αυτή που μόλις μας εγκατέλειψε, μιας και ο Νάσος Γουμενίδης απολαμβάνει την αναγνώριση μετρημένη σε κλικαρίσματα του ποντικιού. . Με άλλα λόγια, διατήρησε το στέμμα του πιο πολυδιαβασμένου προσωπικού ιστολογίου Έλληνα δημοσιογράφου. Έκανε, δηλαδή, άλλη μια φορά το θαύμα του! 

Ο ίδιος αναφέρεται σε αυτό το εντυπωσιακό στατιστικό δεδομένο, με την λέξη που αποτυπώνει τα συναισθήματα του να είναι «ευχαριστώ».

Το «Ευχαριστώ» είναι μια λέξη μικρή αλλά στην ουσία της ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Το μέγεθος της αγάπης της ανταπόκρισης και του μίσους εξίσου που εισπράττω καθημερινά με κάνει να νιώθω ευλογημένος. Κι αυτό διότι η πεμπτουσία της δουλειας μας είναι η δράση μας να προκαλεί αντίδραση. Απο το 2009 όταν ξεκινήσαμε τρεις φίλοι να φτιάξουμε το Gossip-tv πιστευαμε στην επιτυχία του. Πιστεύαμε στο «νέο». Πιστεύαμε στην τρέλα μας. Και πλέον 9 χρόνια μετά νιώθουμε όλοι δικαιωμένοι. Εγώ λίγο παραπάνω. Γιατί οι χιλιάδες εργατοώρες μου όλα αυτά τα χρόνια για το «μαγαζί μας» έχουν ανταπόκριση από το Ελληνικό κοινό.

Για μια ακόμη χρονιά το nassos blog ξεπέρασε τα 67,5 εκατομμύρια διαβάσματα (pageviews). Τα στοιχεία είναι από το επίσημο εργαλείο της Google και δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση. To Google analytics.

Αυτά τα νούμερα δείχνουν πολλά. Δεν αλλοιώνονται. Δεν χαλκεύονται. Δεν αλλάζουν. Κυρίως απαντούν σε όλους εκείνους που κάνουν τεράστια αλλά μάταια-εκ του αποτελέσματος- προσπάθεια να μας σπιλώσουν. Να μας ρίξουν λάσπη. Να μας χαρακτηρίσουν.

Βλέπετε στην Ελλάδα απο την μεταπολίτευση και εντεύθεν, όταν κάτι ενοχλεί το λασπώνουν. Όταν κάτι δεν είναι μέρος του συστήματος προσπαθούν να το περιορίσουν.

Η διαφορά όμως με το παρελθόν είναι πως στο διαδίκτυο η αναγνώριση έρχεται στο τέλος του χρόνου και όχι μετά θάνατον…

Με αγάπη πάντα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και εύχομαι ο Θεός να μου δίνει την ίδια δύναμη να συνεχίσω και το 2018 με την ίδια τόλμη και τρέλα να σας ενημερώνω όπως εγώ ξέρω.

You May Also Like