Παπαράτσι: Τα έδειξε όλα στην πίστα για τον Δημήτρη Δημόπουλο

Η πιάτσα της Πάτρας είναι πολύ συγκεκριμένη. Βασίζεται κυρίως σε προσωπικές σχέσεις, μιας και πρόκειται για μια πόλη που όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Όλο το παιχνίδι στη νύχτα λίγο-πολύ, έχουμε καταλάβει ποιοι και με τη φιλοσοφία το παίζουν . Μια επίσης, σημαντική παράμετρος , η σημαντικότερη κατά τη γνώμη μας, είναι το γεγονός ότι η πίεση στα λοιπά νυχτερινά κέντρα είναι μεγάλη. Υπό αυτή την έννοια, γίνεται αυτομάτως αντιληπτό ότι κανενός η θέση δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η διασφαλισμένη. Τα πάντα αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη και -επιτέλους- μπορεί να δεις και τραγουδιστές που πραγματικά τα «λένε».

Ο Δημήτρης Δημήπουλος είναι σήμερα ένας από αυτούς. Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως ερμηνευτικά είναι σωστός και έχει πολλά ακόμη στοιχεία που τον συντηρούν ως σημαντικό «παίκτη». Το σημαντικότερο; Είναι αυθεντικός και δεν θα τον δείτε ποτέ να προσπαθεί μέσω «πλαγίων τεχνασμάτων» να γίνεται ευάρεστος στους επιχειρηματίες και κάθε λογής «ειδήμονες» . Προσπαθεί μονίμως να διορθώνει τα λάθη του και δεν φοβάται να δοκιμάζεται και σε άλλα νερά. Αχαρτογράφητα μουσικά για τον ίδιο.

Η δουλειά που γίνεται από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη είναι συστηματική και επαγγελματική . Φυσικό επακόλουθο λοιπόν , ο κόσμος να φεύγει χαρούμενος από το Αρένα, που εμφανίζεται τις τελευταίας δύο βδομάδες.  Κι αυτό διότι εκεί, δεν υπάρχει ίχνος σνομπισμού και βιτρίνας, ίχνος δηθενιάς και ψευτοκουλοτούρας αλλά ένα περιβάλλον που σε προδιαθέτει να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Πάντως είναι μαγικό για έναν καλλιτέχνη να υπάρχει αυτή η ακολουθία. Να ξεσηκώνει δηλαδή αυτός τον κόσμο και μετά ο κόσμος να του δίνει όλη του τη θετική ενέργεια να συνεχίσει το πρόγραμμα με κέφι. Και ο Δημήτρης τα κατάφερε πολύ καλά το διήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

Φωτογραφία του χρήστη Arena Live Clubbing Patras.

You May Also Like