Όταν οι φωτογραφίες …μιλούν για τον Θάνο Τζάνη

Ήρθε η ώρα της δικαίωσης; Μετά από τόσα χρόνια περιπέτειας αμφισβήτησης και πόνου; Προφανώς. Αλλά μεταξύ μας τώρα… τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει κοπάσει. Κι αυτό διότι ο τύπος απασχολεί. Και όσο απασχολεί θ΄ασχολούνται μαζί του. Κάποιοι θα προσπαθούν να τον υποτιμούν και να του χρεώνουν λάθη… άλλοι πάλι θα κάνουν ότι μπορούν για τον κάνουν να νιώθει «ψιλικατζής» και κάποιοι θα προσπαθούν να του γεμίζουν τα μυαλά άχυρο και παραμύθι προκειμένου να τον φέρουν στα νερά τους.

Αυτός ωστόσο έχει αλλάξει πολύ. Δεν είναι το παιδάκι που τα περιμένει από άλλους. Είναι ο τραγουδιστής που αποδεικνύει καθημερινά ότι το χει. Ότι μπορεί. Γιατί μεγαλύτερος μάρτυρας από την εικόνα δεν υπάρχει . Και εκεί πάνω… στην πίστα… ο τραγουδιστής δείχνει και αποδεικνύει αν «περνάει».

Ο Θάνος Τζάνης επέλεξε για δεύτερο συνεχόμενο χειμώνα να παραμείνει (επαγγελματικά) στο μεγαλύτερο μαγαζί της Πάτρας . Και το έκανε απολύτως ηθελημένα και συνειδητά , αφού για αυτόν η ουσία είναι προτιμότερη απ’ την εντύπωση . Συν τοις άλλοις, γνωρίζει καλά πως το στοίχημα της Αθήνας δεν έχει φτάσει ακόμη . Αυτό θα γίνει εφόσον και οπόταν νιώσει «φτιαγμένος» για να …παλέψει με τα θηρία. 

Με τεράστιο ρίσκο για την καριέρα του και με το φάσμα της «σφαλιάρας» ο τύπος προχωρά, δεν μασάει και προκαλεί σχόλια με τις εμφανίσεις και το κέφι που κάνει.

Διότι κύριοι. Είναι άλλο πράγμα να είσαι σε ένα μεγάλο μαγαζί με τους χορούς, τα στημένα τραπέζια τα pr-άκια και τις μεγάλες φίρμες και πολύ διαφορετικό να γίνεσαι αρεστός για την φωνή σου . Και όχι μόνο αυτό… αλλά να βγάζεις δύο φορές το μεροκάματο σου μόνο από τα λουλούδια.

Αλλά ας αφήσουμε καλύτερα να «μιλήσει» η  δύναμη της εικόνας. 

Φωτογραφία του χρήστη Αστέρια Live Πάτρας.

Φωτογραφία του χρήστη Αστέρια Live Πάτρας.

You May Also Like