«Ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί επαγγελματικά» : O Αργυρός έκοψε την βασιλόπιτα και εκθειάζει τον Μπερτάκη

Με αφορμή της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Fantasia , το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται  αδιαλείπτως και με ιδιαίτερη επιτυχία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός «ανέβασε» ένα και μοναδικό στιγμιότυπο. Και μπορεί να φαντάζει κάπως συνηθισμένο και … μπανάλ, ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Έχοντας δίπλα τον Κώστα Μπερτάκη, τον επιχειρηματία που δεν φοβήθηκε να τον πιστέψει και να τον «χτίσει», αναφέρει στη λεζάντα «Ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί επαγγελματικά». Καθ’ αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζει στον ευεργέτη του το (επαγγελματικό) καλό που του έχει κάνει και πρώτη φορά την εκφράζει τόσο φανερά . Γιατί, καλώς η κακώς, αν θέλουμε να κοιτάξουμε πίσω από τον καθρέπτη, να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις, συντονιστής των πάντων είναι ο κος Μπερτάκης. Έτσι, δεν πρέπει να μας παραξενεύει το σουξέ του συγκεκριμένη καλλιτέχνη, που φαίνεται -ακούγεται με ποικιλόμορφους τρόπους : στις συνεχόμενες και καθόλου συμπτωματικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις, την κεντρική παρουσία του σε εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση (τύπου Λιάγκα , Σπύρου Παπαδόπουλου) και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα περικλείεται στην στρατηγική προβολής και προώθησης του . 

Όσον αφορά τη σύμπραξη Αργυρού-Μπερτάκη , θυμίζουμε ότι το «PatrasGossip» έχει αναφερθεί λεπτομερώς και με (ισχυρά) επιχειρήματα σε προηγούμενα άρθρα . Σκοπός μας είναι να «εξαναγκάσουμε» λογικά τον αναγνωστικό μας κοινό , εφόσον βέβαια θέλει να σκέφτεται λογικά, να δεχθεί πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, οδηγίες, κανόνες. Αυτό είναι κάτι που θα το βρεις εσύ, και στην περίπτωση του Αργυρού -και γενικότερα της νύχτας – το έχει βρει ο Μπερτάκης. 

Φωτογραφία του χρήστη Κωνσταντίνος Αργυρός το Μεγαλύτερο Fan Club 2.

You May Also Like