Το «PatraGossip» το 2017: Μύθοι, αλήθειες και …εκφοβισμοί

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2017 και υποδεχτούμε το 2018, αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να γράψω-ως μια μικρή ανασκόπηση αλήθειας- τα όσα περάσαμε μέσα από το «μαγαζί» μας τη χρονιά που πέρασε. Τα θέματα… την ανταπόκριση του κόσμου… τη διάθεση, την τάση, τα ρεπορτάζ, τα γεγονότα, τα σχόλια. 

Ομολογουμένως, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά πολιτικών ανατροπών , ανασφάλειας , φόβου και αγωνίας. Μια χρονιά που είδαμε χιλιάδες δουλειές να χάνονται, τη δική μας δουλειά να συρρικνώνεται και ανθρώπους που αγαπούσαμε να μην είναι πλέον κοντά μας. Μια χρονιά που ανέδειξε ουκ ολίγες τηλεοπτικές μετριότητες, πολλές κακές ειδήσεις και έφερε στην επιφάνεια την φαυλότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, η οποία δυστυχώς ξεπέρασε τα όρια και ακούμπησε αυτά της ανθρωποφαγίας.

Ακόμη και έτσι όμως, όντας σε πολλάκις περιπτώσεις αναγκασμένοι να παλέψουμε με τεράστια, θεόρατα, γιγάντια μεγέθη, εμείς αποδείξαμε πως δεν είμαστε τυχαία εδώ… δεν υπάρχουμε για πλάκα! Η αναδημοσίευση δεκάδων θεμάτων και αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του «PatraGossip» από σημαντική μερίδα Αθηναϊκών ΜΜΕ , είναι η απόδειξη για το πόσο ο κόσμος μας στηρίζει, μας εμπιστεύεται και πάνω απ όλα…μας διαβάζει!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

You May Also Like