Τι «γεύση» άφησε στον Χάρη Λεμπιδάκη το 2017…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το newspistol.gr και ο διαχειριστής του , Χάρης Λεμπιδάκης, καταγράφουν τα σημαντικότερα γεγονότα που τον «σημάδεψαν», για τη χρονιά που φεύγει και λίγο πριν υποδεχτούμε το 2018,  σε ότι αφορά τις επαγγελματικές του εξελίξεις. 

Γράφει λοιπόν , ο μάχιμος και άξιος λόγου συνάδελφος :

«Φτάσαμε στο 2018 ! Ένα νέο έτος που έρχεται και μας μεγαλώνει κατα ένα έτος και μας κάνει να οραματιζόμαστε καλύτερα πράγματα και να ελπίζουμε για το μέλλον. Έφυγε μια χρονιά πολύ δύσκολη και πιεσμένη σε πολλά πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επιπεδο. Με πολλά λάθη , με σωστές κινήσεις που έσωσαν την παρτίδα και με αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν για να είμαι εγώ ΟΚ ! Έφυγα απο τον Alpha μετά απο τέσσερα χρόνια και δε το μετανιώνω. Έπρεπε. Δεν πήγα στον ΣΚΑΙ γιατί έτσι έλεγε το δικό μου ένστικτό. Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω οτι έκανα λάθος. Αλλά έτσι ένιωσα έτσι έκανα τον Σεπτέμβριο. Ξεκίνησα μια συνεργασία με την Ζήνα Κουτσελίνη που γούσταρα. Την πήρα τηλέφωνο και σε 20 δευτερόλεπτα ειπε το ΝΑΙ. Γιατί όταν κάνουμε κάτι πρέπει να το λέμε. Η τηλεόραση πλέον δεν είναι αυτοσκοπός. Πέρασαν 20 χρόνια και την ευχαριστήθηκα. Ποτέ δεν μπήκα για να είμαι πρώτο βιολί και δε μπορούσα να το κάνω αυτό. Έμαθα να είμαι αγωνιστής απλά. Μου δόθηκε η ευκαιρία για 3ή χρονιά να γυρίζω όλο τον κόσμο και να μυρίζω Ελλάδα παντού. Να μάθω πως γίνεται το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ της έρευνας που έχει μέσα πολιτισμό, γνώση, lifestyle.

Συνέχισα φέτος που είναι η 8η χρονιά να είμαι σε ένα μεγάλο “εργοστάσιο” που λέγεται η βιομηχανία της νύχτας. Να συμμετέχω στην επιτυχία του Κώστα Μπερτάκη και στις επιχειρήσεις του ( Τeatro – Fantasia – Vogue ) με καλλιτέχνες που έγιναν απο γνωστοί φίλοι μου και απο φίλοι μου κολλητοί μου. Μεγάλη χαρά για εμένα να δουλεύω και νύχτα αλλά με την δική μου οπτική και έτσι όπως θέλω εγώ για να είμαι καλά μέσα μου.

Πάμε στο κεφάλαιο Newspistol. Αυτό που το έχτισα με μαγκιά και έγραψα αυτούς που πρέπει να γράψω εκεί που πρέπει. Έφτυσα αίμα και χωρίς συμμάχους μετά απο 6 χρόνια κατάφερα εντελώς μόνος να προκαλώ, να έχω άποψη και να βάζω της ειδήσεις μου σε εκπομπές – δελτία ειδήσεων και σε ολόκληρη της πιάτσα που καταπιάνομαι. Εκεί οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μοιράζομαι δημόσια όλα αυτά που έζησα το 2017 !

Το 2017 ήταν χειρότερο απο το 2016 γιατί εκείνο το έτος ήταν θλιβερό. Μακάρι να μην ερχόταν ποτέ. Μπορεί μέρα με την μέρα να ξεχνάμε κάποιες στιγμές και η ζωή να συνεχίζεται αλλά ο Παντελίδης για εμένα δεν έφυγε. Και ξέρω πολύ καλά όπως ο κάθε ένας απο εμάς πόσο πονάει , πόσο θυμάται και πόσο καραγκιόζης δεν έχει γίνει για να πουλάει παραμύθι.

Τα καλύτερα έρχονται…

Καλή χρονιά με υγεία φίλοι μου !!!»

You May Also Like