Αλλαγές στο μεσημεριανό πρόγραμμα του ΕPSILON! Ο σταθμός «χτυπάει» με νέα εκπομπή

Η νέα διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON δείχνει πανέτοιμη για μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού. Ήδη, έγιναν προσθήκες στο πρόγραμμα, ενώ πλέον είναι οριστικό πως νέες εκπομπές έρχονται να δώσουν τη δική τους μάχη στους πίνακες της AGB!

Πριν από λίγη ώρα, ο σταθμός με επίσημη ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως η καθημερινή εκπομπή «Δύο στις δύο» μειώνεται κατά μια μέρα και έτσι πλέον θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Τις Παρασκευές; ο σταθμός έρχεται να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό με εκπομπή πολιτισμού, που θα παρουσιάζει η Μαρία Ένεζλη.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το EPSILON ανοίγει το κουτί του πολιτιστικού θησαυρού μας!
Η Ελλάδα της τέχνης, της έμπνευσης, της δημιουργίας και του πολιτισμού σε ένα σύγχρονο και διαδραστικό μαγκαζίνο, το ART BOX, που θα γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθειά σας. Συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα του χώρου της τέχνης και των γραμμάτων, θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, βιβλίο, εικαστικά, γαστρονομία, φεστιβάλ, πολιτιστικές δράσεις απ’ όλη την Ελλάδα και παρουσίαση νέων καλλιτεχνών και δημιουργών σε ένα εναλλακτικό τηλεοπτικό περιοδικό που αναδεικνύει την ξεχωριστή κουλτούρα μας.

Πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, στις 14:00, με την Μαρία ‘Ενεζλη. Το ART BOX στην πρώτη εκπομπή φιλοξενεί στο στούντιο την Μπέσσυ Μάλφα, μαζί με τον θίασο της μαύρης κωμωδίας «Φάκελος Ρίτα Χέϊγουορθ» του θεάτρου ΑΛΚΜΗΝΗ, καθώς και τον εγγονό του σερ του μπουζουκιού και συνονόματο, Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος είχε την ιδέα να κάνει τον παππού του… κόμικ!

Η κάμερα της εκπομπής μας ξεναγεί στο μουσείο αφής, το μοναδικό μουσείο στην Ελλάδα που επιτρέπει στα άτομα με περιορισμένη ή καθόλου όραση να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά. Επίσης, θα περιηγηθούμε στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας όπου διεξάγεται η έκθεση με τίτλο «Θρησκευτική τέχνη από τη Ρωσία στην Ελλάδα», με δείγματα της ρωσικής θρησκευτικής τέχνης που υπάρχουν στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.

Τελευταία στάση, το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, το οποίο διοργανώνει μία έκθεση που επιχειρεί να φέρει στο φως άγνωστες πτυχές του νομπελίστα ποιητή Γιώργου Σεφέρη μέσα από προσωπικά του αντικείμενα, χειρόγραφα και αδημοσίευτες φωτογραφίες.

Επιπλέον το ART BOX θα παραμένει online στα social media της εκπομπής με πολιτιστικές ειδήσεις, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!
ART BOX, από τις 5 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 14.00, με την Μαρία Ένεζλη.

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!

-mediamagazine.gr

You May Also Like