Γαρύφαλλα με το «τελάρο» για την Πίτσα Παπαδοπούλου, σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας [εικόνες & βίντεο]

Κανείς (μα κανείς, πιστέψτε μας) δεν περίμενε αυτό που συνέβη μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα (Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου) σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας . Η βραδιά στο Romeo + είχε εξαρχής προαναγγελθεί πολύ διαφορετική , πέρα από τα τετριμμένα και κοινότυπα , κυρίως για δύο παραμέτρους. Αφενός μεν διεξήχθη αρκετά νωρίς για τα δεδομένα των μπουζουκιών -στις 9 το βράδυ- και αφετέρου δε το …τιμόνι της διασκέδασης δόθηκε στους τελευταίους εναπομείναντες του καλού λαϊκού τραγουδιού . Ο λόγος για τον μεγαλύτερο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, μια κυρία με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, τον προικισμένο με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία , Στέλιο Διονυσίου, και την γλυκόλαλη νέα ερμηνεύτρια με πολλές και σημαντικές συνεργασίες , Ασπασία Στρατηγού!

Όπως καταλαβαίνετε, υπήρχαν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παρευρισκομένων. Ακόμη ένας λόγος, και ίσως ο σημαντικότερος όπως αποδείχθηκε στην πράξη, ήταν ο πρωτοφανής τρόπος που τα δεκάδες λουλούδια εκσφενδονίστηκαν με μανία πάνω στην σπουδαία και σημαντική κυρία Παπαδοπούλου. Όχι με πανέρι, που έχουμε ξαναδεί, αλλά η ρίψη έγινε με ..τελάρα-δεν αστειευόμαστε- ύστερα από τις προσταγές δύο συγκεκριμένων μπροστινών τραπεζιών . Και μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό βήμα, όμως κοινό τους στοιχείο στην πιάτσα της νύχτας είναι η υπέρμετρη και ανεξέλεγκτη κατανάλωση άνθεων. 

Στη προκείμενη περίπτωση πάντως ήταν ανταγωνιστές, για την επικράτηση το «ποιος θα πετάξει τα πιο πολλά». Ποιος κέρδισε τελικά ; Μα η επιχείρηση χωρίς δεύτερη σκέψη, που «είδε» ζεστό χρήμα να εισρέει στα ταμεία της.

 

 

 

You May Also Like