Βούλευμα-καταπέλτης για το «καρτέλ» του Κολωνακίου ! Κινδυνεύουν με ισόβια κάθειρξη εφόσον κριθούν ένοχοι !

Σε ένα μεγάλο ρεπορτάζ που έκανε αίσθηση όχι μόνο σε δικαστικούς κύκλους η «Α» φώτισε την προηγούμενη εβδομάδα τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης με το «καρτέλ του Κολωνακίου» Υπό τον τίτλο «“Ριφιφί” στο καρτέλ της κοκαΐνης (όχι του Μεντεγίν, του Κολωνακίου)» αποκαλύπταμε ότι οι 8 βασικοί κατηγορούμενοι που είχαν προφυλακιστεί για εμπορία κοκαΐνης αφέθηκαν ελεύθεροι επειδή από την διαβόητη δικογραφία έλειπαν οι απολογίες τους, κάνοντας φτερά μαζί με τα έγγραφα και οι ίδιοι!

Το ενδιαφέρον –αν και αναμενόμενο– της υπόθεσης ήταν ότι τα λαμπερά πρόσωπα παρήλασανμεσοβδόμαδα από αρκετά ΜΜΕ αρνούμενοι μετ’ επιτάσεως την ενοχή τους και διαλαλώντας ότι ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα ακούγονται και γράφονται. Είναι προφανές ότι μοναδικός αρμόδιος να κρίνει την ορθότητα των ισχυρισμών τους είναι η Δικαιοσύνη και μόνο αυτή. Επειδή, ωστόσο, τα ρεπορτάζ τής «Α» ουδέποτε μένουν… ημιτελή, σήμερα η εφημερίδα μας προβαίνει σε ακόμα μία ηχηρή αποκάλυψη. Το βούλευμα με αριθμό 372/2017 που φέρνουμε σήμερα στο φως είναι καταπέλτης για το «καρτέλ», καθώς οι εν λόγω εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών και εφόσον κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με ισόβια κάθειρξη.

Επιπρόσθετα επιβεβαιώνεται η δημοσιογραφική αποκάλυψη της «Α» την προηγούμενη εβδομάδα ότι από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας έχει ασκηθεί πειθαρχική έρευνα εις βάρος της εισαγγελέως κυρίας Πετρούλας Μακρή, προκειμένου να διακριβωθεί πώς «εξαφανίστηκαν» οι απολογίες των 8 φερόμενων εμπόρων που είχαν προφυλακιστεί, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να μείνουν ελεύθεροι μετά την παρέλευση της 18άμηνης κράτησης. Ιδού τι λέει το σχετικό δικαστικό έγγραφο στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε…

πηγή iapopsi.gr

You May Also Like