Δημήτρης Μπεγλερίδης : Η απώλεια του πατέρα του που έχει ”λιώσει” την ψυχή του – Τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και η “τελευταία κατοικία”

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης , στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Ξενοφών Μπεγλερίδη, που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου. Παραμονή Χριστουγέννων με άλλα λόγια. 

Απαρηγόρητη φαίνεται να είναι η οικογένεια του και ειδικά ο γιος του, ο γνωστός πατρινός μουσικός Δημήτρης Μπεγλερίδης. Ο ίδιος του είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ -όπως καταλαβαίνετε- έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε την τραγική κατάληξη. 

Μέσα σε λίγα λεπτά από την δημοσιοποίηση της «λυπητερής», όπως ανέφερε στο «PatrasGossip» , δέχτηκε καταιγισμό από μηνύματα του κόσμου που του έδειξε τη συμπαράστασή του.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του Δημήτρη έσπευσαν να τον συλλυπηθούν. Μεταξύ αυτών και πολλοί άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας , όπως ο τραγουδιστής Άγγελος Ανδριανός και ο μαέστρος Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος, που έγραψε : «Τα συλληπητηριά μου φίλε μου!!!»

Δίπλα του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει , είναι και ο αγαπημένη του , η Ειρήνη Λαγούδη, με την οποία αρραβωνιάστηκαν λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο…Αυτή είναι η μοίρα δυστυχώς . Σου παίζει πολλά παιχνίδια! Πικρά πολλές φορές. 

You May Also Like