Εξέλιξη – ΣΟΚ : «Πρωτοκλασσάτος» Πατρινός επιχειρηματίας στην υπόθεση της κόκας

Είναι πολλά αυτά που ξέρουμε. Και πολλά περισσότερα αυτά που βλέπουμε , διαβάζουμε και ερευνούμε καθημερινά. Ακόμα και σ’ αυτές τις μέρες των εορτών . Μπορεί παραδοσιακά για τους περισσοτέρους να σχετίζονται με ξεκούραση , σωματική και κυρίως ψυχική ανάταση….Όχι όμως και για μας, καθώς όπως συνηθίζεται να λέγεται στη γλώσσα των δημοσιογράφων : η είδηση τρώγεται ζεστή, αλλιώς πέταξε το πουλί!

Στο επιδιωκόμενο ζητούμενο όμως τώρα . Σίγουρα θα έχει υποπέσει στην αντίληψή σας ο σάλος που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης κοκαΐνης του Κολωνακίου και η πιθανολογούμενη εμπλοκή πολλών και ηχηρών ονομάτων της κοσμικής Αθήνας. 

Το «κουβάρι» των εξελίξεων συνεχίζεται να ξετυλίγεται. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «PatraGossip», πρωτοκλασσάτος Πατρινός επιχειρηματίες μέχρι και πριν δυο εβδομάδες «ψώνιζε» από το κύκλωμα της Γλυφάδας.

Όχι από ένα αλλά από τρία διαφορετικά πρόσωπα. Ο συγκεκριμένος , γνωστός για τα ακριβά γούστα , το «θεαθήναι» αλλά και τις «υψηλές γνωριμίες» στην αθηναϊκή νύχτα , είχε το συνήθειο -όταν επισκεπτόταν τα μπουζουξίδικα με φιλική συντροφιά- να κάνει κατανάλωση κόκας σε συνδυασμό με ουϊσκι ή βότκα.

Αμέσως μετά αναχωρούσε για γνωστά αφτεράδικα από τα οποία έφευγε τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό μόνο τις ημέρες που βρισκόταν στην πρωτεύουσα, καθώς τις υπόλοιπες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν κάτοικος Πατρών.

Y.Γ : Σε καμία περίπτωση δεν θα λέγαμε ότι είναι πλήρως εθισμένος, απλώς πληρώνει το τίμημα της αντίληψης-αισθητικής που έχει για ζητήματα σχετικά με την κοσμικότητα, τους επώνυμους και την showbiz. 

You May Also Like