Η αποχή, η επανεμφάνιση και η αλλαγή σχεδίων για τον Δημήτρη Δημόπουλο

Η περίοδος που ο Δημήτρης Δημόπουλος έμεινε εκτός πιάτσας έχει περάσει και ο -ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε του κίνηση και απόφαση -Πατρινός τραγουδιστής επέστρεψε δυναμικά σε μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές πίστες της πόλης .

Εντάξει τώρα. Η απουσία του δεν ήταν τυχαία. Είναι γενικά γνωστό πως η κύρια επαγγελματική  του δραστηριότητα δεν είναι το τραγούδι και η νύχτα. Πριν πολλά χρόνια, πριν το ξέσπασμα της κρίσης, είχε την ικανότητα και την καθαρότητα του νου να προνοήσει για το μέλλον του. Να στραφεί στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των ασανσέρ (ανελκυστήρων) , παρότι η μεγάλη του αγάπη ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα η μουσική βιομηχανία .

Κατά διαστήματα μάλιστα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συμμετοχή του στο Rising Star , που εκ του αποτελέσματος αποκόμισε τις καλύτερες δυνατές κριτικές, έχει κάνει προσπάθειες για να ανοίξει παράθυρο στο όνειρο . Κάποιες ευδοκίμησαν , ενώ κάποιες άλλες δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μικρό όμως το κακό. Σημασία έχει να μη το βάζεις με τίποτα κάτω , να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για εκείνα τα μικρά πράγματα που φέρνουν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του . Πίστεψε μας , αξίζει τον κόπο.

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Δημήτρης Δημόπουλος και επανεμφανίστηκε στη νυχτερινή ζωή της πόλης . Παίζοντας “εντός έδρας” στην Arena και με τον κόσμο που τον ακολουθεί , δείχνει πως έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα και συνάμα της επιχείρησης που τον πίστεψε . Αφήστε δε που όπως μαθαίνουμε στα σκαριά έχει νέο τραγούδι. Το οποίο δεν θα μοιάζει σε τίποτα, ούτε σε μουσικοσυνθετικό στιλ (στίχος-μουσική) , ούτε σε εικονική αναπαράσταση (video clip), από το προηγούμενο δείγμα. Αυτό κρατήστε το . 

\Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

You May Also Like